Halfvrijstaande woning met ruime uitbouw aan de achterzijde van de woning, inpandige garage, berging en grote achtertuin met veel privacy.

Verkocht Roggel Klaproosstraat 11
Halfvrijstaande woning met ruime uitbouw aan de achterzijde van de woning, inpandige garage, berging en grote achtertuin met veel privacy.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de beklinkerde oprit aan de zijkant van de woning met hier de hal/entree met volledig betegeld toilet met fonteintje. Praktische kelderkast onder de trapopgang naar de 1e verdieping. Via deze kelderkast heeft u eveneens toegang tot de kruipruimte.
Woonkamer met doorlopende tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wandafwerking en sfeervolle gashaard. De gehele begane grond vloer is voorzien van een prettige vloerverwarming m.u.v. de bijkeuken- en de wc-vloer.
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met hier een prachtige half open leef-/woonkeuken uitgevoerd met o.a. een schuifpui welke toegang geeft tot het terras met overkapping naar de tuin. Keuken in hoekopstelling met boven- en onderkasten en een kunststof achterwand alsmede eenzelfde werkblad. De keuken is verder voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductie ... kookplaat (2016), afzuigkap (2017), koelkast, vaatwasser en combi magnetron. Het werkblad en de fronten van de keukenkasten zijn in 2017 vernieuwd! Deze leef keuken geeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel en heeft hier fraai uitzicht over de achtertuin. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar met hier de witgoedaansluitingen alsmede toegang tot de tuin en een toegang tot de oprit (zij-ingang).

1e VERDIEPING:
De 1e verdieping is recent in 2014 onder handen genomen, zo is er een mooie PVC-vloer gelegd die doorloopt over de 3 slaapkamers, tevens zijn de wanden allemaal opnieuw gestuct.
Recent (2014) vernieuwde volledig betegelde, moderne badkamer met inloopdouche met thermostaatkraan, 2e toilet en wastafel.

2e VERDIEPING:
Via vaste trapopgang bekleed met vloerbedekking, heeft u toegang tot de 2e verdieping met hier de CV-opstelling (Nefit 2012) en een ruime 4e slaapkamer voorzien van fraaie marmoleum vloerbedekking, bergruimte in de knieschotten, verwarmingsradiator alsmede een groot dakvenster.

BUITENGEDEELTE:
Terrasoverkapping aan de achterzijde van de woning, fraai aangelegde tuin met veel privacy. Tuin met beklinkerde terrassen en pad en planten borders aan de zijkant en houten tuinhuis. De garage is via inpandig via de bijkeuken toegankelijk. De vloer is voorzien van een coating en er is een elektrisch bedienbare sectionaal poort.
De achter de garage gelegen berging is via de terrasoverkapping bereikbaar. Deze ruimte is tevens voorzien van een gecoate vloerafwerking.

Bijzonderheden:
- Uitbouw met ruime leefkeuken en bijkeuken;
- De leefkeuken is vernieuwd in 2016/17;
- 1e verdieping recent vernieuwd (2014);
- Moderne badkamer 2014;
- Tegelvloer voorzien van vloerverwarming (hal, woonkamer, keuken);
- Sfeervolle gashaard;
- Fraai aangelegde tuin met veel privacy!
Lees meer Verberg