Geschakelde, 2 onder 1 kapwoning met garage gelegen in de prettige woonomgeving “Olympiapark” te Roggel.

Verkocht Roggel Baetserveldsingel 74
Bent u opzoek naar een jonge halfvrijstaande woning met een royale tuin? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze instapklare halfvrijstaande woning met grote terrasoverkapping, extra lange garage en groot houten tuinhuis heeft o.a. een vaste trap naar de 2e verdieping, vloerverwarming en is geheel geïsoleerd en voorzien van rolluiken.

Indeling:

BEGANE GROND:
Via de linkerzijkant van de woning betreed u de woning. De entree met doorlopende tegelvloer, meterkast en vloerverwarmingunit geeft direct toegang tot de woonkamer.

Via de hal/entree bereikt u de aan de voorzijde van de woning gelegen sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 31 m2) met tegelvloer voorzien van vloerverwarming en een recent geïnstalleerde airco, welke doorloopt in de woonkeuken. De wanden zijn voorzien van stuc wandafwerking en kunststof systeem plafond.

De L-vormige eikenhouten keukenblok is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een vanuit de eettafel een fraai uitzicht over de achtertuin. keukenopstand is voorzien van het volgende ... inbouwapparatuur, te weten: koelkast, elektrische oven, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap.

BUITENGEDEELTE:
Fraaie omsloten achtertuin met veel privacy en een met sierbestrating beklinkerd overdekt groot terras, plantenborders en een groot ( 4 x 5 meter) houten tuinhuis. In het tuinhuis is op dit moment een volière geplaatst (gaan mee).
Aan de achterzijde van de woning is een grote terrasoverkapping gerealiseerd die tevens overdekt toegang biedt tot de extra lange garage. afmeting: ca. 9 x 3 meter.

Handige aan de achterzijde van de garage gelegen aangebouwde tuinberging is ideaal voor de opslag van o.a. tuinmeubels. Deze betegelde ruimte is tevens voorzien van water- en witgoedaansluitingen.

1e VERDIEPING:
Via de overloop met doorlopende laminaatvloer (2008) zijn drie slaapkamers ( ca. 7, 9 en 12 m2 groot) en de badkamer bereikbaar. De licht betegelde badkamer is ingericht met en voorzien van een douchecabine, vaste wastafel en duoblok closet.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare ruime en hoge hobbykamer met vaste ramen, opstelling cv-ketel en witgoedaansluiting.




BIJZONDERHEDEN:
• Fraaie instapklare woning ideaal voor starters;
• Ruim perceel;
• Aangebouwde extra lange garage (incl. voormalig aangebouwde berging);
• Groot houten tuinhuis met volière (gaan mee);
• De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (en radiatoren);
• De gehele woning is geheel geïsoleerd en voorzien van rolluiken (voorgevel geheel elektrisch bedienbaar);
• Vaste trap naar de 2e verdieping met hobbykamer en jonge cv (Bosch HR combi (12-2011);
• Jonge volledig geïsoleerde woning;
• Airco (2016).

Lees meer Verberg