Energie neutrale vrijstaande woning met aanpandige ruime garage en bergruimte.

Verkocht Roggel Baetserveldsingel 49
Bent u opzoek naar een luxe vrijstaande woning op een ruim perceel en veel hobby-/werkruimte? Dan bent u hier op het juiste adres. In een rustige en kindvriendelijke woonwijk is deze hoogwaardige gebouwde energieneutrale vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage. Deze woning is o.a. uitgevoerd maar liefst 3 airco's, een luchtwarmtepompsysteem (luchtwarmteboiler), vloerverwarming en een goed isolatiepakket. Tevens is deze woning levensloopbestendig doordat de badkamer en ouderslaapkamer zich op de begane grond bevinden.

Indeling:

BEGANE GROND: Via de ruime ontvangsthal betreed u de woning. In deze hal, bevindt zich een meterkast, toilet en houten trap naar de verdieping. Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een doorlopende lichte diagonaal gelegde tegelvloer met vloerverwarming. Het fraai afgewerkt en geheel betegeld toilet is uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje. Door middel van dubbel openslaande deuren bereikt u de living. De sfeervolle woonkamer (ca. 40 m2) is uitgevoerd met een puntvormige erker ... en heeft een eet- en zithoek en voldoende plaats voor een ruime eettafel.
De lichte living is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft hierdoor een fraai uitzicht over de straat. De living is tenslotte voorzien van een airco wandunit voor een behaaglijk leefklimaat het gehele jaar door.

De achter de eetkamer gelegen bereidingskeuken (ca. 10 m2) is uitgevoerd met een luxe U-vormige hoogglans keukenopstelling met granieten werkblad en praktische apothekerskast is voorzien van de volgende inbouw apparatuur, te weten: een koelkast, vaatwasser (op hoogte), combi stoomoven, inductie kookplaat en een afzuigkap. Via de keuken is de badkamer, slaapkamer en bijkeuken bereikbaar.

Zowel de ouderslaapkamer als de badkamer zijn gelegen op de begane grond. De ouderslaapkamer heeft een afmeting van 3.5 x 4.25 meter en is voorzien van de doorlopende tegelvloer en spachtelputz wandafwerking.
De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, wandcloset, badkamermeubel en een luxe welness-stoombad (2016).

De praktische bijkeuken is volledig betegeld en voorzien van een stucplafond en ingebouwde kastenwand. In deze ruimte bevindt zich tevens een keukenblokje en de opstelling voor de wasmachine en droger. Vanuit deze ruimte zijn tevens de tuin en de garage bereikbaar.

Deze inpandige garage heeft een kunststof sectionaalpoort, krachtstroomaansluitingen en toegang tot de zolder. afmeting garage 6.1 x 3.7 meter. Tevens is hier de cv-ketel opgesteld. De zolder boven de garage is ruim van opzet en is bereikbaar via een vaste trap. Hier staan onder andere het luchtwarmtepomp-systeem, luchtwarmteboiler en unit voor het pv-systeem opgesteld.







BUITENGEDEELTE: Fraaie aangelegde achtertuin met veel privacy is voorzien van een terras en pergola, planten borders, gazon en een gemetseld en geïsoleerd tuinhuis (2001) met dubbele overstek voor het stallen van fietsen en opslag en een afsluitbare terrasoverkapping.

VERDIEPING: Ruime overloop welke in gebruik is als kantoorruimte. De 2 zeer ruime slaapkamers welke aan de voorzijde en aan de achterzijde van de woning zijn gesitueerd zijn ca. 26- en 27 m2 groot en voorzien van o.a. PVC-vloeren, airco, bergruimte in de knieschotten en ramen uitgevoerd met rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft toegang tot het balkon. Tevens is er een, via de tweede slaapkamer te bereiken, ruime berg-/zolderkamer aanwezig. Deze is in twee partities gedeeld en geeft eveneens toegang tot de vliering boven de tweede slaapkamer.


BIJZONDERHEDEN:
* Rustige en kindvriendelijke ligging in een gewilde woonwijk van Roggel;
* Gehele woning hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en zonwerende folie alsmede op- en inbouw rolluiken;
* Hoogwaardig ouderhoudsarm materiaal gebruik zoals trespaboeiborden,
* Energiezuinig: geheel geïsoleerd, luchtwarmtepomp, luchtwarmteboiler, vloerverwarming en 11 zonnepanelen;
* De gehele begane grond (m.u.v. de garage) is voorzien van vloerverwarming;
* Inpandig bereikbare garage met ruime bergzolder;
* 4 ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer en badkamer zich op de begane grond bevinden;
* Kantoorruimte op de verdieping;



Lees meer Verberg