Vrijstaande woning met aanbouw en inpandig bereikbare ruime garage op perceel van 1348m2

Verkocht Roggel Nijken 17
Vrijstaande woning op een perceel van 1.348 m2 gelegen. Fijne grote tuin rondom de woning met grote oprit en binnenplaats en riante achtertuin met veel privacy! Deze woning is door de jaren heen gemoderniseerd en bijgehouden. Zo is de woning bijvoorbeeld voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en is de keuken vernieuwd. De badkamer op de begane grond en mogelijkheid tot het verbouwen van de garage maakt deze woning potentieel levensloopbestendig.

Verder is de woning op korte afstand van het dorp Roggel gelegen naast de Sint Petrus molen en heeft vrij uitzicht aan de achterzijde. De Sint Petrus molen is een korenmolen en staat langs de weg van Roggel naar Heibloem. Deze beltmolen werd in 1901 gebouwd. De Sint Petrus molen is eigendom van de gemeente Leudal. Tenslotte ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen en natuurgebieden.


Indeling:

SOUTERRAIN:
Royale provisiekelder, bereikbaar vanuit de keuken en gelegen onder een gedeelte van de entree.

BEGANE GROND:
Hal/entree met tegelvloer, ... meterkast en toegang tot klein kantoor met vinylzeil. Deze ruimte is eventueel te gebruiken als slaapkamer op de begane grond, doch bied door de beperkte ruimte plek voor wellicht 1 bed. Tevens is de meterkast in deze ruimte gerealiseerd.
Doorzon woonkamer (ca. 24 m2) met moderne, lichte laminaatvloer en wanden met granol wandafwerking.
De ruime gesloten leefkeuken heeft een fraai keukenblok in hoek-opstelling met half betegelde achterwand en is uitgevoerd in een landelijke stijl met kastjes in crème kleur een donker granieten werkblad. De keuken is verder voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron, vaatwasser, close-in boiler (onlangs vervangen) en praktische apothekerskast. Tevens geeft de keuken toegang tot een royale provisiekelder. Ook de keramische tegelvloer draagt bij aan een landelijke uitstraling aan de keuken door het gebruik van de diverse kleurschakeringen. Tevens zijn de wanden van de keuken uitgevoerd in spachtelputz.
Toegang tot de bijkeuken (ca. 12 m2) met tegelvloer en apart keukenblok met hier de witgoedaansluitingen, nieuw toilet (2015), een volledig betegelde kleine badkamer met douche en wastafel en een separate toiletruimte met stand toilet.
Verder is er in de bijkeuken een cv-kast met cv opstelling (2000) en toegang tot de garage (ca. 35 m2). Ook de garage is uitgevoerd met een bergzolder.









1e VERDIEPING:
Via de overloop zijn 4 slaapkamers en een toilet bereikbaar. Slaapkamer 1 (ca. 9,1 m2) is gelegen aan de rechter voorzijde van de woning en is voorzien van een kleine inbouwkast. Slaapkamer 2 (ca. 10.5 m2 is gelegen aan de linker voorzijde en is eveneens voorzien van een kleine inbouwkast. Slaapkamer 3 (ca. 7.1 m2) is gelegen aan de linker achterzijde. Slaapkamer 4 (ca. 6,6 m2) is gelegen aan de rechter achterzijde. De slaapkamers hebben een doorlopende vinylvloer en behang wandafwerking. Tevens is er op de verdieping een volledig betegelde aparte toilet met wastafelmeubel en nieuw "Velux" dakvenster aanwezig.

BUITENGEDEELTE:
Aan de linkerkant van de woning oprit met grind en hek voor toegang achterom. Aan de zijkant van de woning is een beklinkerd terras, gazon, plantenborders en vijver te vinden.
Aan de achterzijde van de woning door groene taxus/conifeer haag en hekwerk omsloten tuin met veel privacy. Groot gazon en plantenborders. Deze bijzonder fraai tuin is op het westen gelegen en heeft een diepte van maar liefst 23 meter.
Aan de rechterzijde van de woning tevens een deels beklinkerd pad voor toegang achterom.

BIJZONDERHEDEN:
- Potentieel levensloop bestendige vrijstaande woning;
- Op perceel van met tuin rondom en veel privacy;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas (2000, 2002 en 2007);
- Nagenoeg gehele woning is voorzien van rolluiken m.u.v. het raam van de woonkamer aan de voorzijde welke voorzien is van een zonnescreen;
- De dakpannen zijn in 2007 (woonhuis, aanbouw en garage) vervangen en de daken van het woonhuis en aanbouw zijn na-geïsoleerd;
- Leefkeuken in landelijke stijl (Nuva keuken 2002);
- nieuw toilet (2015);
- Garage 35 m2 met bergzolder;
- 4 slaapkamer en toilet op de verdieping;
- alarmsysteem aanwezig;
- 465 m3 incl. garage.

Lees meer Verberg