Vrijstaande semi-bungalow met aanbouw, separate dubbele garage en schuur.

Verkocht ROGGEL Grote Laak 4
Aan de rand van Roggel, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen staat deze vrijstaande semi-bungalow met aanbouw, separate dubbele garage en schuur en een perceel van ruim 1300 m2.

INDELING:

SOUTERRAIN: via de eetkamer (voormalige keuken) bereikt u de praktische en ruime provisiekelder. Deze ruimte geeft verder toegang tot de kruipruimte welke onder de gehele hoofdwoning is gelegen. Afmeting: ca. 10 m2.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met daar een ruime hal/entree met doorlopende leisteen tegelvloer en mooie houten trapopgang naar de 1e verdieping. De begane grond is grotendeels betegeld en voorzien van vloerverwarming. De gehele woning is verder voorzien van rolluiken, waarvan de voordeur-pui en schuifdeur zijn uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik.

Aan de linkerzijde komt u in de ouderslaapkamer. Deze kamer heeft o.a. vloerbedekking, hardhouten ramen met isolerende beglazing en rolluiken (2009).

Aan de rechterzijde van de hal treft u een moderne geheel betegelde badkamer ... (2003) met een fraaie indeling en materiaal gebruik. De badkamer is ingedeeld met een ligbad en hier tegenover een wastafelmeubel. Het badkamermeubel heeft aan beide zijdes een hangkast. Aan de achterzijde van dit meubel vind u de inloop douchecabine en het closet. De badkamer heeft zowel vloerverwarming als een design radiator.

Via de hal komt u in de eetkamer met hiernaast de half open keuken met dezelfde doorlopende leisteen vloer.
De eetkamer -ensuite biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel, is centraal gelegen en heeft een fraai zicht op zowel de keuken als op de lichte woonkamer en zelfs de tuin en vijver.
Deze centraal gelegen ruimte geeft verder toegang tot de kelder en de achterbouw/portaal. Afmeting: ca. 17 m2.

Fraai gesitueerde moderne keuken (2007) met groot kookeiland met bar en keukenblok in wandopstelling. De keuken is voorzien van het volgende inbouwapparatuur, te weten een vaatwasser, combi magnetron, stoomoven, 5 pits gasstel met o.a. een grote wokbrander en RVS-afzuigkap.

De aangebouwde woonkamer (2007) heeft een mooie eikenhouten vloer en de wanden en plafond zijn strak gestucd. De gashaard geeft extra sfeer in deze ruime, en de grote ramen geven veel licht en fraai uitzicht over de achtertuin. Tevens is hier een brede schuifpui aanwezig. Alle ramen in deze ruimte zijn in 2013 voorzien van rolluiken. Afmeting: ca. 37,5 m2. Woonkamer een eetkamer samen respectievelijk: ca. 54,5 m2.

Portaal met loopdeur naar de tuin en een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming.
Volledig betegeld toilet met hangend toilet en fonteintje.
Ruime berging met hier de witgoedaansluitingen, een praktisch extra keukenblok, poetskast en cv-kast met hierin de opstelling van de Nefit Ecomline combi ketel uit 2004.


1e VERDIEPING:
Overloop met vide waaraan 2 ruime slaapkamers en een zolderkamer, welke eventueel verbouwd kan worden tot een 3e slaapkamer of kantoortje. De vloeren van de overloop en zolderkamer zijn voorzien van een laminaat. De slaapkamers zijn verder uitgevoerd met vloerbedekking cq vinylvloer (2012), dubbele bergruimte in de hoge en praktische knieschotten. De linkerslaapkamer is verder voorzien van een wastafel. Afmeting slaapkamers: slk1 ca. 13 m2, en slk2 ca. 14,5 m2 excl. berging.

BUITENGEDEELTE:
Fraai aangelegde tuin (2008) met grote strakke vijver met waterval en houten vlonder. De tuin is verder uitgevoerd met een groot beklinkerd terras, L-vormig gazon, planten borders, jeu-de-boule baan, waterput en grote schuur met gezellige terrasoverkapping. Hier is tevens aansluitingen voor tv en radio via CAI.
De dubbele houten garage heeft een afmeting van 6 x 6,6 meter (bouwjaar 2005).

ROGGEL:
Roggel is zeer gunstig gelegen t.o.v. Roermond, Weert en Venlo. Ook de natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen, natuurgebied het Leudal, de Maasplassen en natuurgebied de Peel liggen op steenworp afstand.

BIJZONDERHEDEN:
- rustig aan de rand van de bebouwde kom gelegen en toch nabij de dorpsvoorzieningen;
- dubbele garage (2005) en ruime schuur met groot overdekt terras bij de vijver.
- de woning is grotendeels gerenoveerd (v.a. 2003) en heeft een moderne afwerking;
- moderne keuken en fraai sanitair;
- fraaie aangebouwde woonkamer (2007);
- de plafonds van de eetkamer, woonkamer en keuken zijn voorzien van inbouwspots en inbouw geluidsboxen.
Lees meer Verberg