Halfvrijstaand woonhuis met garage

Verkocht Roggel Beltmolenstraat 13

In de nieuwbouwwijk Reppelveld aan de rand van het dorp ligt deze net afgewerkte, instapklaar en ruime halfvrijstaande nieuwbouwwoning met garage. De woning biedt een zee van ruimte en is gelegen in een leuke nieuwbouwwijk met veelal jonge bewoners. En dat in een omgeving waar men op slechts enkele minuten afstand heerlijk kan wandelen, sporten en ontspannen.

INDELING:

BEGANE GROND: entree met moderne meterkast en garderobe onder de trap, luxe geheel betegelde toiletruimte modern eigentijds afgewerkt met hangend toilet en fonteintje van Villeroy en Boch, L-vormige woonkamer met zithoek aan de voorzijde van de woning met grote raampartijen en een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming, open keuken met een L-opstelling voorzien van een magnetron, vaatwasser, koelkast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. De gehele begane grondvloer is voorzien van een warme rustieke tegelvloer. De achtertuin is voorzien van een hoog gaashekwerk, gazon, en een terras. Vanuit de terrasoverkapping is de grote garage bereikbaar. Deze is met 23 m2 ... groter dan standaard en voorzien een elektrisch bedienbare sectionaal poort, tegelvloer en witgoedaansluitingen. De oprit is riant , bestraat en biedt plaats aan 2 auto`s.

1e VERDIEPING: via de ruime overloop (bijna 10m2) heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers, badkamer en een toilet. De separate toiletruimte is in dezelfde luxe stijl uitgevoerd als op de begane grond. De gehele 1e verdieping is voorzien van een mooie laminaat vloer en de wanden zijn gestukadoord (nadien geschilderd). Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en groot ca. 6.4m². Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en groot ca. 9,7m². De 3e royale hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en groot ca. 18.1m² en is uitgevoerd met een vaste garderobekast.
Verder treft u een ruime geheel betegelde badkamer met kunststof ligbad, douche met hardglazen deur en een vast wastafelmeubel. Vanuit de badkamer is middels afstandsbediening de mechanische ventilatie te bedienen. Het separate gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Een fraai en modern trappenhuis brengt u middels een vaste open trap naar de tweede verdieping.

2e VERDIEPING: De ruime verwarmde tweede verdieping is geheel in gebruik als slaapkamer en voorzien van daglicht middels een dakraam in de voorgevel. In de knieschotten is voldoende bergruimte. Opstand van CV-ketel, mechanische ventilatie unit, keukenblok en aansluitingen witgoedapparatuur staan verscholen achter een wand.










BIJZONDERHEDEN:
- jonge goed geïsoleerde woning;
- ruime woning met 4 slaapkamers;
- vaste trap naar de 2e verdieping;
- gehele begane grond tegelvloer met vloerverwarming;
- verdieping met separaat toilet;
- terrasoverkapping;
- gelegen in jonge en fraaie woonwijk.
Lees meer Verberg