Halfvrijstaande woning met uitbouw, vaste trap naar de 2e verdieping, separate garage en carport.

Verkocht Roggel Molenweg 14
Nabij het centrum van het kerkdorp Roggel ligt op nog geen 150 meter van de
winkelvoorzieningen deze ruime en gerenoveerde halfvrijstaande gezinswoning. De woning met uitgebouwde eetkeuek is verder uitgevoerd met een vaste trap naar de 2e verdieping v.v. extra slaapkamer, separate garage, terrasoverkapping en carport.

Indeling:

BEGANE GROND:
u betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met volledig betegeld toilet met fonteintje en meterkast.
Doorlopende tegelvloer met vloerverwarming. Ruime L-vormige woonkamer met strak gestucte wanden en plafond is voorzien van een grote ingebouwde praktische wandkast (locatie voormalige keuken). Tevens is er een trapkast met opstelling vloerverwarmings-unit en toegang tot de kruipruimte.

Aanbouw: Mooie in de aanbouw gelegen half open eetkeuken in hoekopstelling met boven- en onderkasten. De keuken is in een vanille kleur gespoten en is voorzien van een houtlook aanrechtblad, plafond met spotjes en lichtkoepel. Verder voorzien van 4-pits gaskookplaat, RVS-afzuigkap, ... koelkast, vaatwasser en magnetron. De doorlopende tegelvloer is eveneens voorzien van vloerverwarming.

1e VERDIEPING:
Trapopgang naar de 1e verdieping met hier 3 slaapkamers met laminaatvloer, gestucte wanden en plafonds met spotjes. Ouder slaapkamer heeft tevens een open kastenwand. In de 3e slaapkamer is een kast met trapopgang gesitueerd.
Volledig betegelde badkamer en in 2003 vernieuwde en vergrote badkamer is uitgevoerd in duo kleur. Deze ruime badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet (wandcloset), douchecabine en badkamermeubel vanille/kersenhout, design radiator en spotjes in het gestucte plafond.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare voorzolder met opstelling van de cv-ketel en witgoedopstelling. Tevens is een royale zolder kamer beschikbaar welke is voorzien van een dakvenster en beschikt over voldoende bergruimte in de knieschotten.

BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde van de woning een terras met kunststof overkapping. Nette achtertuin met grind, gazon gemetselde penanten met houten schuttingen en veel privacy daar u hier geen achterburen heeft. Via de carport met achterdeur is er een eigen achterom.
De garage is uitgevoerd in halfsteens metselwerk en heeft een platdak, staten kantel poort en elektra aansluitingen (afmeting: 6 x 3 meter).





BIJZONDERHEDEN:
- uitbouw met hierin een fraaie keuken;
- renovatie d.d.: 2003-2007-2014 (vloeren, uitbouw reno, stucwerk);
- kunststof kozijnen en deuren (m.u.v. de voordeur, achterom en garagedeur) met isolatieglas en rolluiken;
- spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en glasisolatie;
- carport;
- aan de achterzijde van de woning een overkapping met achterom;
- achterzijde vrij gelegen;
- woningruil bespreekbaar!
Lees meer Verberg