Vrijstaande woning met serre, inpandige garage met vliering.

Verkocht Roggel Korenbloemstraat 18
Vrijstaande woning met serre, inpandige garage met vliering. Gelegen op ruim perceel 600m2 met tuin gelegen op het zuid oosten.

Indeling:

Begane Grond:
U betreedt de woning via de lange beklinkerde oprit met aan de zijkant van de woning toegang tot de ruime hal/entree met doorlopende tegelvloer over de gehele verdieping. In de hal de meterkast, half betegeld toilet met fonteintje, mooie houten trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
Grote L-vormige woonkamer met veel lichtinval en sfeervolle open haard. Aan de achterzijde schuifpui naar de serre en toegang tot de keuken. Serre met lichtkoepel en hier kunt u optimaal genieten van de fraaie tuin.
Ruime leefkeuken met keuken in hoekopstelling met boven en onderkasten en betegelde achterwand. De keuken heeft een inductie kookplaat, afzuigkap, grote oven en koelkast. Voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
Achterbouw met hier de witgoedaansluitingen, aparte wasbak en toegang tot de kelder, garage en naar de achtertuin.
Garage met tegelvloer en ... extra verdieping. Kanteldeur met loopdeur naar de oprit.

1e Verdieping:
Via mooie massief eiken houten trapopgang toegang tot de 1e verdieping met overloop en hier 3 ruime slaapkamers met vinylvloer en behang wandafwerking. De kamer aan de voorzijde van de woning heeft een balkon.
Volledig betegelde badkamer met inloopdouche, 2e toilet, dubbele wastafel met planchet en spiegel en verwarming.

2e Verdieping:
Via eveneens massief houten trappen opgang toegang tot 2e verdieping. Nu in gebruik als bergzolder met de CV opstelling.

Buitengedeelte:
Door beukenhaag omheinde tuin met ruim terras, gazon en houten tuinhuis.


Bijzonderheden:
- Gelegen op ruim perceel, tuin op het zuidoosten;
- Serre;
- Slaapkamer met balkon;
- Ruime garage met vliering;
Lees meer Verberg