Vrijstaand geschakeld woonhuis met royale aanbouw en grote garage.

Verkocht Neeritter Meierplein 9 a
Verrassend ruime, goed onderhouden, vrijstaande geschakelde woning aan een rustig plein gelegen in het gezellige dorp Neeritter. Deze schitterende woning, op een fraai perceel van maar liefst 489m2, is onder andere voorzien van een aangebouwde tuinkamer (2008) een inpandige garage en 3 slaapkamers op de 1ste verdieping.


INDELING

BEGANE GROND: Mooie voortuin met eigen oprit. Entree met ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, trapopgang naar 1ste verdieping, inpandige garage, toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. Meterkast (17 elektra groepen en 5 aardlekschakelaars). De hal, woon- en eetkamer zijn voorzien van een mooie lichte tegelvloer.
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Er is een praktische trapkast aanwezig die tussen de woon- en eetkamer is gelegen. De eetkamer is in het midden van de woning en staat in open verbinding met de keuken en de tuinkamer.
De open leefkeuken, in neutrale kleuren en in hoekopstelling, is voorzien van voldoende boven- en onderkasten en heeft ... daarnaast alle gewenste apparatuur, te weten vaatwasser, inductiekookplaat, combioven/ magnetron, koelkast en afzuigkap met motor.

De prachtige tuinkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en geniet door de lichtstraat, de openslaande deuren en de zijramen veel daglicht. Verder is deze luxe tuinkamer voorzien van een Frans eiken vloer, een sfeervolle gashaard en plafondinbouwspots. Deze tuinkamer is op allerlei manieren te gebruiken; zowel als woon-, eet-, en/of werkkamer.

De inpandige garage is voorzien van een praktische, nette tegelvloer en heeft verder een groot werkblad met spoelbak, vaste kastenwand met schuifdeuren en de witgoedaansluitingen. Vanuit de garage is er een loopdeur naar de achtertuin en een loopdeur en een elektrisch bedienbare garagepoort naar de voorzijde van de woning. De gehele begane grondvloer (inclusief garage en tuinkamer) is voorzien van vloerverwarming.

1e VERDIEPING:
De ruime overloop, met vaste kastenwand en extra raam, biedt toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De zeer ruime hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen, de 2 overige slaapkamers aan de voorzijde.
De ruime badkamer is in lichte kleuren afgewerkt en voorzien van 2 vaste wastafels, zwevend toilet, bad met douchecombinatie, designradiator, vloerverwarming, raam en plafond inbouwspots.

2e VERDIEPING:
Via de overloop is er toegang tot de vliering, alwaar de HR-ketel en WTW ventilatie-unit zich bevinden. De 1ste verdieping, m.u.v. de badkamer is voorzien van een grenen vloer.

BUITENGEDEELTE:
De achtertuin (zuiden) is mooi aangelegd en voorzien van bestrating, vaste beplanting, gazon, grondwaterput en een tuinhuisje. Een achtertuin om overdag en 's avonds volop van te genieten met genoeg speelruimte voor eventuele kinderen.

BIJZONDERHEDEN:
- Woning is ruim van opzet en instapklaar;
- Fraaie ligging op een rustig en kindvriendelijke locatie met uitzicht op een plantsoen met speelvoorzieningen;
- Jonge volledig geïsoleerde woning (met HR++ beglazing);
- Alarm systeem aanwezig;
- Mooie grote aangebouwde tuinkamer met lichtstraat, royaal tuinzicht en sfeervolle gashaard;
- Aangelegde tuin op het zuiden met houten tuinhuis;
- Inpandig bereikbare ruime garage met mogelijkheid tot het hier realiseren van een slaap- en badkamer (levensloopbestendigheid).

LOCATIE:
Neeritter (Limburgs: Itter) is een kerkdorp in Midden-Limburg en behoort tot de gemeente Leudal. De dorpskern telt circa 1.300 inwoners. Neeritter ligt circa 13 kilometer ten zuidoosten van de stad Weert en vlak bij de Belgische grens (Kessenich) en de A2.Neeritter ligt op 5 autominuten van de A2. Hierdoor is een snelle verbinding met de steden Eindhoven en Maastricht gewaarborgd. Binnen 30 minuten zijn deze steden te bereiken.Daarnaast ligt Neeritter dicht bij de N273. Deze weg, de Napoleonsweg, verbindt het Belgische Maaseik met Venlo.Met de auto of het openbaar vervoer is ook de stad Weert eenvoudig te bereiken. Hier treft u een NS station aan. Met de intercity is een snelle noord zuid verbinding mogelijk. Dat maakt Neeritter ook tot een prima woonplaats voor forensen uit bijvoorbeeld Eindhoven.In Neeritter treft u een basisschool en een winkel voor dagverse producten als fruit, groenten en brood. In het aangrenzende Ittervoort (op 2 kilometer afstand) treft u een grote supermarkt die een regionale functie vervult waar u terecht kunt voor alle grote aankopen.Zo is Neeritter de ideale woonplaats voor forensen die na het werk willen genieten van de rust en veiligheid.
Lees meer Verberg