Halfvrijstaande woning met uitbouw aan de achterzijde van de woning met ook uitbreiding van de bovenverdieping.

Verkocht Neer Baand 43
De halfvrijstaande woning is gebouwd in 1965, beschikt over een fraaie ruime aanbouw waarin de keuken is gelegen doch het bijzondere aan deze woning is eigenlijk op de verdieping gelegen. Deze woning heeft nl buiten de badkamer en een doorloop kastenkamer/portaal, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer in uitbouw boven de aanbouw van de woning is gelegen. Kortom: deze woning heeft een zeer fijne extra ruimte op de verdieping.

Verder heeft deze woning veel externe opslag ruimte met name een garage met daarachter gelegen twee bergingen. De recent gerealiseerde terrasoverkapping maakt van de toch al nette tuin, met achterom, een gezellig en fijne verblijfsplek. De huidige eigenaren hebben door de jaren heen de woning goed onderhouden en recent nog de nodige updates mee gegeven. Zo is de woonkamer onlangs voorzien van nieuw stucwerk wandafwerking, is er een nieuw deur geplaatst tussen de hal en de woonkamer.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorkant van de woning met hier de hal/entree met meterkast, ... half betegeld toilet met fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping. De hal heeft een trapopgang naar de verdieping en geeft verder toegang tot de onder hal gelegen provisiekelder en de living.
Ruime lichte L-vormige woonkamer met sfeervolle eiken houten plankenvloer (renovatie 2019). De wanden zijn recent voorzien van nieuw stucwerk en afwerklijsten. De muur met schouw geeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een kachel.
In de hoek van de kamer is een stoere kast geplaatst met bureau en nu in gebruik als kantoor, maar kan ook worden gebruikt als speelhoek.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd (medio jaren 90) met hier de ruime leefkeuken. Deze keuken (2000) met lichte tegelvloer in L- opstelling is uitgevoerd met boven en onderkasten en betegelde achterwand. Verder is de keuken voorzien van een kunststof aanrechtblad en is uitgevoerd met de volgende inbouw apparatuur, te weten: een inductie kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, oven en magnetron. Voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel en voldoende lichtinval door de lichtkoepel en een groot raampartij.

1e VERDIEPING:
Via trap bekleed met vloerbedekking toegang tot de 1e verdieping met hier 3 slaapkamers met laminaatvloer en een kastenkamer voormalige slaapkamer. Deze ruimte wordt gebruikt als portaal.
Volledig betegelde badkamer met ligbad met douchefunctie met scherm, design radiator, 2e toilet en wastafel met boven en onderkast en spiegel.

2e VERDIEPING:
Via de vlizotrap heeft u toegang tot de 2e verdieping welke in gebruik is als bergzolder. Deze verdieping heeft een houten vloer en voldoende bergruimte. Hier treft u tevens de cv-ketel opstelling.



BUITENGEDEELTE:
Omheinde, beklinkerde achtertuin met groot terras v.v. terrasoverkapping. Deze terrasoverkapping is in 2013 gerealiseerd en voorzien van een wandzeil.
Via de oprit is een ruimte garage bereikbaar welke is voorzien van nieuwe openslaande houten poort (2019), beklinkerde vloer en een loopdeur naar de tuin. Achter de garage zijn tevens twee bergingen waarvan een met witgoed aansluitingen en een hobbyruimte. Het buitenschilderwerk is afgelopen jaar (2018) nog uitgevoerd.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare woning in kindvriendelijke woonomgeving en nabij voorzieningen;
- Aanbouw (jaren 90) met grote, lichte leefkeuken (2000);
- Uitbouw ook op bovenverdieping waar een extra slaapkamer en kastenkamer zijn gerealiseerd;
- Let op: de folie van de keuken begint los te laten;
- Jonge cv-ketel 2010);
- Tuin met grote terrasoverkapping.

LIGGING:
In een rustige en prettige woonomgeving, is deze fraaie halfvrijstaande woning met garage gelegen. De woning is gesitueerd op de hoek van de parallelweg aan de Baand en de Wijnbeekstraat in de kern van Neer doch op korte afstand van de sportvelden en grenzend aan het buitengebied. De oriëntatie op de met name rustige Wijnbeekstraat kenmerkt zich door een groenspeelveld. Neer is centraal gelegen aan de N273, waardoor steden als Venlo, Maaseik, Weert en Roermond prima bereikbaar zijn.

Lees meer Verberg