Jonge vrijstaande woning met garage op hoekperceel.

Verkocht Neer Veurtje 31
In een rustige en prettige woonomgeving, is deze fraaie vrijstaande woning met garage gelegen. De woning is gesitueerd op de hoek van het Veurtje en de Baand op korte afstand van de sportvelden en grenzend aan het buitengebied van Neer. Rondom de woning is een mooie tuin aangelegd met onder andere terrassen en een groot tuinhuis. Neer is centraal gelegen aan de N273, waardoor steden als Venlo, Maaseik, Weert en Roermond prima bereikbaar zijn. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing en biedt de bewoners een optimaal woongenot door de prettige leefruimtes en fijne indeling. Zo is er o.a. een vaste hardhouten trap naar de tweede verdieping.

Indeling:

BEGANE GROND:
Via de oprit aan de linkerzijde van de woning betreedt u de woning. De hal/entree is voorzien van een tegelvloer. Hier treft u een halfbetegeld toilet met fonteintje en de meterkast. Toegang tot de woonkamer. Deze L-vormige woonkamer is uitgevoerd met een houten "tarketvloer". Door de vorm van de woonkamer heeft u een ruim zitgedeelte ... met sfeervolle gashaard (ter overname) en een apart gedeelte voor de eettafel.
De gesloten lichte (Jasmijn) keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een keukenblok in hoekopstelling met boven- en onderkasten en een betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser en een losse koelkast. De keukenvloer is betegeld en er is voldoende ruimte voor een eethoek/keukentafel.
Achter de keuken is het portaal/bijkeuken welke ideaal functioneert als achterom (naar de tuin) en als overgang tussen garage en de keuken. Het portaal heeft eveneens een tegelvloer en een praktische wandkast met schuifdeuren.
De inpandige garage is vanuit de bijkeuken bereikbaar en biedt voldoende plaats voor het stallen van een auto en heeft een vliering op de verdieping. Op deze vliering is eveneens de cv-ketel (2011) opgesteld. De vliering is bereikbaar met een losse ladder.

1e VERDIEPING:
Via massief hardhouten Meranti trapopgang komt u op een ruime overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers, alle voorzien van vinylvloeren en behangen wanden.
Ruime en complete badkamer is in het verleden iets vergroot. De badkamer is volledig betegeld, welke is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien van een ligbad met douchescherm, witgoed aansluitingen, 2e toilet en groot badkamermeubel.

2e VERDIEPING:
Via massief houten open trapopgang heeft u toegang tot de 2e verdieping. Hier treft u een ruime zolder met veel lichtinval en ruimte door het dakkapel (met rolluik). De vaste trap en dakkapel zijn in 1999 gerealiseerd. Tevens is deze verdieping voorzien van een extra dakraam, vinyl vloer en knieschotten afgetimmerd met schuifkasten.
Deze ruimte biedt de mogelijk tot het realiseren van een 4e slaapkamer en of hobbykamer.






BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde tuin met eigen toegang achterom. De tuin is in 2001 opnieuw aangelegd met een gazon, plantenborders, terras en groot gemetseld tuinhuis. (hondenren+hok met onderliggen tegels gaan mee). Het dak van het tuinhuis is in 2011 vervangen. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

BIJZONDERHEDEN:
- Jonge woning met volledig isolatiepakket;
- Kruipruimte;
- Fijne indeling met o.a. inpandig bereikbare garage en vaste trap naar de 2e verdieping;
- Ruime zolder met dakkapel en mogelijkheid tot 4e slaapkamer/hobbyruimte;
- Garage met zolder;
- Jonge cv-ketel (2011);
- Nette tuin met groot tuinhuis en achterom;
Lees meer Verberg