Mooie instapklare luxe afgewerkte vrijstaande woning met nieuwe badkamer, keuken. Gelegen op perceel van 465m2

Verkocht Neer Napoleonsweg 104
Zeer mooie geheel gerenoveerde en luxe afgewerkte vrijstaande woning. U zult verrast zijn door de mooie afwerking en fraaie en sfeervolle ruimten dien zijn gecreëerd. Deze zeer fraaie woning is gelegen op perceel van 465 m2, nabij de voorzieningen van het dorp Neer met geheel vrije ligging aan de achterzijde, waar u kunt genieten van rust en privacy. Daarnaast zijn verbindingswegen als de N273, N279 en N280 binnen handbereik.

Deze woning heeft in 2011/2012 een grondige renovatie ondergaan, waarbij de gehele woning is gerenoveerd. De indeling en de volledige afwerking van vloeren, wanden en plafonds zijn aangepakt. Onder andere de badkamer is vernieuwd, met onder andere een ligbad, inloopdouche, wandcloset en vloerverwarming. Een nieuwe, moderne en luxe keukeninrichting is geplaatst en de begane grond beschikt over vloerverwarming en een sfeervolle houten vloer in de woonkamer. De woning is verder goed geïsoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing. Een unieke kans om een instapklare gezinswoning te verwerven op een fijne ... locatie!

Indeling:

BEGANE GROND:
Voortuin met gazon, fraai beklinkerde oprit met pad naar voordeur en poort voor toegang achterom naar de achtertuin van de woning. Hal/entree met trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de keuken/woonkamer.

U komt binnen in de eigentijdse open keuken met tegelvloer (donkere tegels 60x60 cm). De witte hoogglans keuken in hoekopstelling met onderkasten en (Belgisch) hardstenen werkblad. Hoge kastenwand met lades en magnetron. Afzuigkap, 6-pits gaskookplaat, grote, extra brede oven.
Ruime, lichte woonkamer met sfeervolle rustieke Eiken vloer. Strak gestucte wanden en schuurwerk plafond. Aan de achterzijde is de woonkamer flink uitgebouwd met hier dubbel openslaande deuren naar het terras.

Bijkeuken/achterbouw met tegelvloer en half betegelde achterwanden met hier de witgoedaansluitingen. Aan de achterzijde van de woning gelegen volledig betegeld toilet met hoogglans witte en antraciete wandtegels achter het toilet en een fonteintje.
De inpandig bereikbare garage is uitgevoerd met een tegelvloer (2015), verlichting, wasbak en roldeur naar de oprit en aan aparte loopdeur naar de tuin.

1e VERDIEPING:
Fraaie trapopgang met laminaatafwerking naar de 1e verdieping en doorlopend over de verdieping. Moderne volledig in duo kleur wit/antraciet betegelde badkamer met inloopdouche met thermostaatkraan, glazen deur, 2e toilet, met wit hoogglans badkamermeubel met 2 lades, wastafel en verwarmde spiegel.
Doorlopende laminaatvloer over de 3 slaapkamers allen met strak gestucte plafonds en wandafwerking.





2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare vlierzolder. Kortom: een prima opslagruimte.

BUITENGEDEELTE:
Beklinkerd terras, gazon, aan de achterzijde van de woning gelegen mooie overkapping met zitgedeelte. De woning (boeiborden) is aan de achterzijde afgewerkt met onderhoudsarm trespa en voorzien van sfeefvolle spotjes.

BIJZONDERHEDEN:
- Geheel gerenoveerd met hoogwaardige materialen, waaronder kunststof kozijnen en buitendeuren;
- Aan de achterzijde vrij gelegen. Goede bereikbaarheid door de ligging aan de N272 Napoleonsweg;
- vloerverwarming gehele woning m.u.v. de slaapkamers, 2e verdieping en de garage.
- In 2015 is een fijne terrasoverkapping gerealiseerd.
- Inpandig bereikbare garage;
- boeibekleding: (2016);
- Geheel geïsoleerd (spouw- en vloerisolatie 2016);
- De woning is recent in 2015 wit geverfd.

Lees meer Verberg