In een kindvriendelijke woonwijk, ligt aan een woonerf, deze royale geschakelde hoekwoning met inpandig bereikbare garage plus bergzolder. De woning ligt zeer gunstig t.o.v. de stad Roermond.

Verkocht HORN Schelkens-ven 70
Ruim wonen voor een betaalbare prijs kan in deze geschakelde hoekwoning met inpandige bereikbare garage met vliering, gelegen in een verkeersluwe woonomgeving. De woning beschikt o.a. over een U- vormige woonkamer van ca. 40 m², aanbouw met luxe leefkeuken, complete badkamer, 3 slaapkamers, een vlizotrap naar de zolder en een privacy biedende achtertuin. Deze woning is aan de achterzijde geheel vrij gelegen!


INDELING:
Begane grond: Entree/ hal - voorzien van een doorlopende laminaatvloer, meterkast (vernieuwde automaatgroep) en half betegelde toiletruimte met duoblok closet en fonteintje.

Ruime, U-vormige living van ca. 40 m² met doorlopende hoogwaardige laminaatvloer die ingedeeld is in een ruim zitgedeelte aan de voorzijde, een eetgedeelte en een werkruimte (voormalige keukenopstelling) aan de achterzijde. Hier bevindt zich tevens de toegang tot de aangebouwde leefkeuken. In de woonkamer vindt u tevens een trapkast en een afgesloten portaal/trapopgang naar de verdieping.

De in 2006 aangebouwde leefkeuken is ingericht ... met een luxe, hoogglans keukenopstelling die fraai is afgewerkt met RVS elementen en een licht composiet werkblad. De keuken is buiten een praktische apothekerskast voorzien van allerhande moderne apparatuur waaronder een RVS “Solitair” 6-pits gascomforte met oven, RVS afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De aanbouw is uitgevoerd met een grijze tegelvloer met vloerverwarming en heeft een fraai uitzicht over de tuin. Vanuit de keuken is er een deur die toegang geeft tot de garage en aan de achterzijde zowel een kunststof loopdeur als openslaande tuindeuren naar het terras.

Eerste verdieping: Royale overloop v.v. heugafelt vloertegels; 3 mooie slaapkamers van 18 m², 14 m² en 10 m² groot, die allen voorzien zijn van kunststofkozijnen met isolerende beglazing, waarvan een v.v. een laminaatvloer en 2 met heugafelt vloertegels. Volledig betegelde, badkamer die compleet is ingericht met een ligbad met thermostaatkraan, aparte douchecabine met thermostaatkraan, vrijhangend toilet, vaste wastafel en meubel.

Tweede verdieping: Via een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar. Deze ruimte beschikt over een groot dakraam en verder bevindt zich op deze verdieping nog de opstelling van de gehuurde c.v.- combiketel (Vaillant combi 2006).










Deze hoek gelegen woning is voorzien van dak- en spouwisolatie en is voorzien van dubbele beglazing. De inpandig bereikbare garage is voorzien van een stalen kantelpoort en een ruime vliering die uitermate geschikt is als bergruimte. Bij dit woonhuis hoort een ruime achtertuin van ca. 14 x 10 m. groot die gesitueerd is op het zonnige zuidoosten. De tuin heeft een groot gazon, borders met variërende beplanting en een natuurlijke, ‘groene’ omheining alsmede een achterom via een "openbaar" paadje. Deel perceel wordt gepacht van de gemeente.

Bijzonderheden: - hoekligging, zowel aan de rand van als op loopafstand van de dorpskern en een zeer gunstige ligging t.o.v. de stad Roermond -ruim wonen voor een betaalbare prijs; - Ruim perceel met vrije ligging aan de achterzijde waar een gedeelte grond van de gemeente Leudal wordt gepacht -Totale inhoud van 490 m³ (incl. aanbouw en garage) met maar liefst 3 slaapkamers; -geheel kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2001-2006). -Aanbouw met moderne keuken met alle apparatuur en badkamer met complete inrichting; - Gelegen in een verkeersluwe woonwijk; op loopafstand van een bosrijke omgeving. De autosnelwegen A2 en A73 zijn op slechts enkele autominuten verwijderd.
Lees meer Verberg