Halfvrijstaande woning met uitbouw, garage en carport nabij voorzieningen van Heythuysen

Verkocht Heythuysen Sint Janlaan 23
Bent u op zoek naar een goed onderhouden, ruime woning met serre, garage en carport in Heythuysen? Dan moet u deze woning beslist zien! Gesitueerd in een rustige straat met o.a. het centrum, de sportvelden en scholen op loopafstand. De ruimte die deze woning te bieden heeft valt meteen op zodra u de royale ontvangsthal binnen komt. De woonkamer en keuken zijn maar liefst ca. 41 m² groot en de aan de achterzijde gelegen serre/veranda heeft een prettig tuincontact. Voor de vrijstaande garage ligt een oprit, welke geschikt is voor 3 auto’s en een royale carport met afsluitbare poort naar de tuin. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer gelegen. De zolderverdieping is bereikbaar middels vaste trap beschikt eveneens over een extra 4e slaap-/zolderkamer. Kortom een riante halfvrijstaande woning, gelegen op een prima locatie en met een vraagprijs die het toelaat eventueel nog zaken naar eigen wens en smaak af te kunnen werken.

Indeling:

Begane Grond:
De overdekte entree bevind zich aan de voorzijde van de ... woning. Hier betreedt U de woning via een voordeur met glas-in-lood zijraam. Royale ontvangsthal met doorlopende donkere plavuizenvloer (over de gehele begane grondvloer m.u.v. de serre), garderobe en meterkast. Half betegeld toiletruimte met staand closet en een fonteintje.

De ruime doorzon woonkamer met plavuizen vloer en granol wandafwerking heeft een oppervlakte van ca. 31 m2. De aan de achterzijde gelegen halfopen keuken (ca. 10 m2) is ingericht met een recht keukenblok en een vaste wandtafel/eethoek. Het keukenblok in rechte opstelling met boven- en onderkasten/lades heeft een betegelde achterwand en is verder voorzien van een elektrisch kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser (2018) en combi- magnetron. Tevens is er achter de keuken een praktische trap-/voorraadkast bereikbaar. Hier staat een close-in boiler (2014) voor snel warm tapwater in de keuken.
Vanuit de keuken is er toegang tot de gemetselde veranda. Dit lichte en prettige vertrek heeft een lichtkoepel, lichte tegelvloer, witgoedaansluitingen en schuifpui naar de achter tuin. Tevens is er tv-aansluiting en een loopdeur welke via de poort in de carport als achterom wordt gebruikt.

1e Verdieping:
Deze verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime overloop. Overloop met een laminaatvloer mede als de hoofdslaapkamer ( ca. 15 m2) welke verder een bergruimte achter de afgewerkte knieschotten en een raam naar het "Frans balkon". De slaapkamer aan de achterzijde van de woning ( ca. 10 m2) heeft een vloerbedekking. Deze slaapkamer aan de achterzijde is uitgevoerd met een groot dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft eveneens een laminaatvloer en is ca. 12 m2 groot.
De ruime volledig betegelde badkamer (renovatie in ca. 1995), groot circa 10 m², is aan de voorzijde gelegen en is uitgevoerd met een Velux dakraam, een douchecabine, ligbad, 2e toilet en wastafel met planchet en spiegel.




2e Verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier treft u eerst een portaal met bergruimte aan beide zijden. Tevens is hier de opstelling van de HR combiketel (Nefit 2016), welke in 2018 voor het laatst is onderhouden. Tenslotte is er op de deze verdieping nog een 4e slaap-/zolderkamer met een oppervlakte van circa 25 m². Deze kamer heeft een houtenvloer met vloerbedekking en een dakraam voor ventilatie en voldoende daglicht toetreding.

Buitengedeelte:
De volledig omheinde en onderhoudsvriendelijke achtertuin heeft diverse plantenborders, is bestraat met grindtegels, heeft een houten achter de garage gelegen berghokje met pannendak en er is een kleine overkapping tussen de serre en de garage waardoor men via het afsluitbare poortje van de carport "droog" achterom kan komen. Dit platte dak heeft eveneens een lichtkoepel. De omheining van de tuin bestaat uit coniferen en gemetselde penanten met houten schuttingdelen.
De in spouw gemetselde garage met stalen kantelpoort is circa 18 m² groot en heeft een loopdeur naar de tuin, water- en elektra aansluitingen, een wastafel en een gevelkraan.

Bijzonderheden:
- op loopafstand van centrum/voorzieningen Heythuysen;
- garage met carport en ruime oprit;
- ruime aangebouwde lichte veranda;
- nieuwe boeiboorden en goten voorzijde van de woning: 2017
- woning is grotendeels voorzien van rolluiken;
- droge achterom via carport en overkapping;
- kruipruimte onder de hoofdwoning;
- dak carport en garage: 2006;
- nieuwe betonnen dakpannen: 2003;
- schilderwerk: 2014;
- spouw isolatie: 1980;
- deels glas en dakisolatie.

LIGGING:
Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod, maar u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.

Lees meer Verberg