Geschakeld fraai en instapklaar woonhuis met inpandige garage/berging en terrasoverkapping.

Verkocht Heythuysen Eykerstokweg 76
Bent u op zoek naar een gerenoveerde instapklare woning, op een zeer mooie locatie in Heythuysen én voor een betaalbare prijs? Dan is een bezichtiging aan de Eykerstokweg 76 zeker de moeite waard. Deze woning is gelegen aan de rand van Heythuysen, maar nog steeds op loopafstand van alle voorzieningen. Tegenover de woning is een prachtig wandelgebied gelegen. Zodoende geniet u van een vrij, weids uitzicht.

INDELING:
U betreedt de woning via de voorzijde van de woning met hier de hal/entree. De gehele begane grond vloer is in 2015 voorzien van een mooie laminaatvloer. In de hal treft u het toilet (2000), meterkast, trapkast en is er toegang tot de eetkeuken, garage/berging en een trapopgang naar de verdieping. Deze trap is in 2013 fraai gerenoveerd en voorzien van een frisse look.
De ruime eetkeuken (ca. 18 m2) is aan de achterzijde van de woning gesitueerd waardoor men aan de eettafel van een mooi uitzicht over de tuin geniet. Het nieuwe keukenblok, in L-opstelling (2015), is uitgevoerd met een granieten werkblad en de volgende ... apparatuur: RVS afzuigkap, een fraaie "Smeg" 5-pits gasfornuis met grote oven, inbouw koelkast en een vaatwasser. De keuken heeft tevens een loopdeur naar de tuin.
Doorlopend komt u van de keuken in de ruime en lichte woonkamer. Deze "doorzon" woonkamer heeft aan de voorzijde prachtig uitzicht over een prachtig wandelgebied. Aan de achterzijde is de woonkamer voorzien van een groot kunststof schuifpui naar het overdekte terras. Afmeting woonkamer: 6 x 4.5 meter. Tevens is de woonkamer afgewerkt met spachtelputz stucwerk en er is aan de voorgevel een zonneluifel gemonteerd.
De via de hal bereikbare garage/berging is uitgevoerd met witgoedaansluitingen en hardhouten garagedeuren (2011). Oppervlakte garage/berging: ca. 12 m2.

1e VERDIEPING:
Overloop met muurkast en doorlopende laminaatvloeren. Deze kast herbergt de cv-ketel (Nefit Topline HR combi uit 2007). Verder treft u op de verdieping 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloer (2016), muurkasten, spachtelputz wandafwerking en kunststof draai/kiep ramen. De slaapkamer en badkamer aan de voorzijde zijn voorzien van rolluiken. De kamers hebben een oppervlakte van: ca. 4.5-, 8- en 11 m2).
Deels betegelde grote badkamer is uitgevoerd met een ligbad, 2e (wand) closet, douchecabine en een royaal wastafelmeubel. De badkamervloer is tevens voorzien van deze zelfde laminaatvloer als de rest van vloeren op de verdieping.

BUITENGEDEELTE:
Van uit de woonkamer en de keuken heeft u toegang tot de fraaie achtertuin. Deze tuin is voorzien van een tweetal terrassen, waarvan een overdekt met een in 2009 geplaatste aluminium terrasoverkapping, gazon, en grind borders. Verder staat er een mooi houten tuinhuis, welke met pannen is gedekt. In 2009 is de rechter erfafscheiding nieuw gemetseld.





BIJZONDERHEDEN EN DATA:
- Ruime begane grond: fraaie woonkeuken en ruime woonkamer;
- Grotendeels kunststof draai/kiepramen en rolluiken (slk en badkamer voorzijde): 1998;
- Platdak vervanging: 1998;
- CV-ketel vervangen: 2007;
- Grote terrasoverkapping en gemetselde schutting: 2009;
- Tuinbestrating en nieuwe oprit: 2010;
- Vervanging hardhouten raam/deur in de keuken, voordeur en garagedeuren: 2011;
- Traprenovatie: 2013;
- Nieuwe keuken: 2015;
- Nieuwe vloer gehele begane grond: 2015;
- Nieuwe vloer verdieping: 2016;
- Laatste controle cv-ketel: 2017;
- Tegenover de woning is een prachtig wandelgebied gelegen. Zodoende geniet u van een vrij, weids uitzicht.
Lees meer Verberg