Instapklare halfvrijstaande woning in jonge woonwijk van Heythuysen

Verkocht HEYTHUYSEN Groenewoudstraat 16
OPEN HUIS: ZATERDAG 13 SEPTEMBER AS van 12.00 uur tot 13.00 uur.

Aan de Groenewoudstraat 16 in Heythuysen bieden wij deze instapklare halfvrijstaande woning met garage aan. Deze woning is in 2007 gebouwd gelegen in een jonge woonwijk Bevelanden, heeft o.a. vaste trap naar de 2e verdieping en is optimaal geïsoleerd.



INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de oprit, aan de zijkant van de woning bevindt zich de voordeur met hier de hal/entree met moderne tegelvloer, meterkast en toiletruimte en toegang tot de woonkamer. Het toilet is half betegeld en uitgevoerd met een wandcloset.

Woonkamer: (± 37 m2)
De royale L-vormige woonkamer is met recht zonnig te noemen door de lichte afwerking en de grote raampartijen in zowel de voor–, zij– en achtergevel. De vloer van de woonkamer is afgewerkt met laminaat en de wanden zijn behangen met structuurbehang. Vanuit de ruime zithoek, welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd, heeft u een prachtig vrij uitzicht. Aan de achterzijde is een eethoek gecreëerd bij de ... keuken en heeft u via de openslaande deuren veel contact met de achtertuin.

Keuken (± 4,5 m2):
De luxe L-vormige keuken is compleet uitgerust met een koelkast, vaatwasser, combi magnetron, 5-pits gaskookplaat en een RVS-afzuigkap. U heeft de beschikking over voldoende kastruimte. De vloer is afgewerkt met laminaat en de wanden zijn voorzien gehangen met structuurbehang.

1e VERDIEPING:
Middels een open trap bereikt u de royale overloop welke toegang biedt tot drie slaapkamers (respectievelijk 16,5-8 en 5,5 m2) en de badkamer. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van structuurbehang.

De moderne, geheel betegelde badkamer(5,7m2) is ruim van opzet en ingericht met een douchecabine met glazen wanden, badkamermeubel met dubbele wasbakken en grote spiegels, designradiator en een wandcloset.

2E VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en de cv-ketel opstelling. Een Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. Het creëren van een vierde slaapkamer is eenvoudig te realiseren.








BUITENGEDEELTE:
De geheel omsloten zonnige achtertuin is aangelegd met een gazon, plantenborder en een tweetal terrassen.

GARAGE (± 17,5 m²)
De aanpandige garage is voorzien van een stalen kantelpoort naar de oprit en een aparte deur naar de tuin. De garage is voorzien van elektra-aansluitingen en een wastafel aan de binnenzijde. U kunt gebruik maken van een vliering.


BIJZONDERHEDEN:
• Instapklare jonge woning!
• Hardhouten kozijnen met draai/kiepramen;
• Vaste trap naar de tweede verdieping;
• Fraaie paneeldeuren;
• Schilderwerk buiten: juni 2014;
• Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning;
• Speeltuintje in de directe omgeving;
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.
Lees meer Verberg