Ruime vrijstaande villa / semi-bungalow.

Verkocht Heythuysen In het Tienderveld 11
In een rustige en gewilde woonwijk van Heythuysen, gemeente Leudal, ligt deze prachtige royale vrijstaande landhuis/villa met carport op een riant perceel van 587 m2. Deze woning is uitstekend onderhouden en beschikt o.a. over een zeer royale en speels ingedeelde woonkamer met open haard, 4 ruime slaapkamers op de verdieping en heeft de mogelijkheid tot het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Tevens is de voormalige ruime garage ingedeeld in een speel-/hobbykamer en berging.

INDELING:

BEGANE GROND:
Parterre: U betreedt de woning via de voorzijde met hier de ruime ontvangsthal/entree met garderobe en een mooie marmeren tegelvloer welke doorloopt over de gehele begane grond. Verder treft u hier de mooie eikenhouten trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, half betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, toegang tot de hobbyruimte/kantoor, keuken en woonkamer.

Lichte L-vormige woon- en eetkamer met zitgedeelte voorzien van een sfeervolle gashaard met ombouw, plafond met lichte balken, wanden ... schoon metselwerk en veel ruimte voor een grote eettafel met stoelen. Aan de achterzijde van de woning/woonkamer openslaande deuren naar terras/tuin. (oppervlakte woonkamer ca. 41m2).

De ruime landelijke halfopen keuken is ingedeeld met een hoekopstelling met betegelde achterwand, enkele bovenkastjes, twee ramen met uitzicht over de achtertuin. De keukenblok opstelling is uitgevoerd met een kunststof aanrechtblad/werkblad met de gaskookplaat, afzuigkap, wasbak en vaatwasser.
Aan de andere zijde van de keuken is een aparte kastopstelling met werkblad, koelkast en bovenkastjes met glas.
Tenslotte is er een open toegang tot de bijkeuken met aparte ruime provisiekast en vanuit de bijkeuken toegang tot gesloten ruimte die nu gebruikt wordt als hobby- speelkamer.

Met een kleine ingreep kunt u de kantoor/hobbyruimte aan de voorzijde, berging en deze speelkamer kunt u de woning levensloop bestendig maken door deze ruimtes aan te passen naar een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar ook kunt u deze gebruiken voor een kantoor en/of praktijkruimte aan huis.

1e VERDIEPING:
Via open eiken houten trap heeft u toegang tot de 1e verdieping met gang voorzien van een "solartube", waaraan de 4 slaapkamers, bergruimte, wasruimte en de badkamer liggen. Over de gehele boven verdieping doorlopende kurkvloer. De wanden zijn uitgevoerd in schoon metselwerk en de plafonds zijn voorzien van kunststof schrootjes. De grootste slaapkamer heeft een grote inbouwkastenwand. De andere slaapkamers hebben kasten in de knieschotten en zijn uitgevoerd met marmoleum vloeren. Volledig betegelde badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en 2 wastafels. Tevens is de badkamer uitgevoerd met een groot dakkapel.

2e VERDIEPING: vlierzolder welke bereikbaar is via een vlizotrap in de berg-/wasruimte. Hier staat tevens de cv-ketel opgesteld.


BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde tuin met terras, gazon en plantenborders. Tevens een houten tuinhuis en een houten prieeltje.
Garage met dubbele deur, tegelvloer. Carport.

BIJZONDERHEDEN:
* gashaard;
* ruime keuken;
* marmeren vloeren met vloerverwarming in combinatie met radiatoren op de begane grond;
* woning is geschikt voor wonen en werken aan huis, kantoor en/of praktijkruimte. De woning kan ook levensloopbestendig gemaakt worden door in deze ruimtes een slaapkamer en badkamer te maken op de begane vloer;
* fraaie tuin met tuinhuis en prieeltje;
* carport;
* ingebouwde rolluiken, waarvan diverse elektrisch bedienbaar;
* tuin op het zuiden. De achtergevel van de woning, ter hoogte van de woonkamer, is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm (ter overname);
* De kern Heythuysen ligt midden in een bosrijke omgeving en maakt deel uit van de Gemeente Leudal. In het centrum vind u een uitgebreid winkelaanbod en daarnaast beschikt het dorp over een brede school en het voortgezet onderwijs. Kortom, in Heythuysen heeft u alles bij de hand.
Lees meer Verberg