Instapklare vrijstaande woning met aanbouwen, dubbele garage, fraai aangelegde achtertuin met zwembad.

Verkocht Heibloem Pater van Donstraat 26
In het fraaie Midden Limburgse landschap ligt het rustige plaatsje Heibloem, hier staat deze op de hoek van de straat gelegen instapklare vrijstaande woning met tuinkamer, hobbykamer, separate dubbele garage, fraai aangelegde achtertuin met zwembad. De woning is door de jaren heen vernieuwd en fraai gerenoveerd. De (dubbele) garage ( 10 x 6 meter) geeft u de mogelijkheid voor het stallen van de auto's of bijvoorbeeld het uitoefenen van uw hobby of werk! Kom kijken en laat u verrassen



Indeling:

SOUTERRAIN: praktische provisiekelder.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met tegelvloer met hier de meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer, keuken en kantoor/speelruimte op de begane vloer.
Mooie lichte woonkamer (30m2) met moderne laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de prachtige tuinkamer/serre (21,5m2) met laminaatvloer en sfeervolle gashaard. Aan de achterzijde heeft de serre een schuifpui naar de achtertuin, waardoor u optimaal ... tuincontact heeft.
Kantoorruimte/speelkamer (17m2) op de begane vloer deze extra ruimte die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Ideaal als bijvoorbeeld hobby/kantoorruimte of een speelkamer voor de kinderen.
Gesloten keuken (11,5m2) met keuken in hoekopstelling met boven en onderkasten van kersenhout en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast. Voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
Bijkeuken (9m2) met hier de witgoedaansluitingen en een vast aanrechtblad en toegang tot geheel betegeld toilet en de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Trapopgang en overloop voorzien van vloerbedekking; 3 slaapkamers met laminaatvloeren en geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, 2e toilet, en groot badkamermeubel. Aparte bergkamer met Velux dakvenster en opstelling cv-ketel (Nefit Ecomline HR combi 2005).

2e VERDIEPING:
Vanuit een slaapkamer toegang via vaste trap naar de zolder. Hier nog een 4e slaapkamer/hobbyruimte met 2 Velux dakramen. Tevens is er voldoende bergruimte in de schuifkast/knieschotten en aparte bergruimte.




BUITENGEDEELTE:
Fraai aangelegde tuin gelegen op het zuiden ingericht met diverse terrassen en een gazon, een mooie strak aangelegde vijver en diverse plantenborders. Grondwaterpunt met pomp en ondergrondse beregeningsinstallatie aanwezig. Als extra een mooi zwembad met solardek en pomp en toebehoren. Gemakkelijke toegang achterom door middel van een op afstand bedienbare automatische poort en oprit naar de garage.
Achter de woning is een royale in schouwmuur gebouwde geïsoleerde vrijstaande garage gebouwd ( 10 x 6 meter) met dubbele op afstand bedienbare rolpoorten. Verder is de garage voorzien van een toilet en wasbak, vlierzolder en zonnepanelen op het pannen dak.

BIJZONDERHEDEN:
- Volledig geïsoleerd (spouwmuurisolatie 2013);
- Keuken, speelkamer en een gedeelte van de achterbouw zijn voorzien van vloerverwarming;
- Dubbele vrijstaande garage;
- Serre met gashaard en fraai uitzicht over de tuin (2010);
- Ruime achtertuin gelegen op het zuiden fraai aangelegd ( 2016) met o.a. een mooi groot polyester zwembad ( 2007) met solardek. Afmeting zwembad: 8 x 4 meter;
- 4 slaapkamers;
- Nagenoeg alle ramen zijn voorzien van horren, alsmede de achterdeur. De serre heeft een grote dubbele schuif hordeur;
- Airco op de verdieping;
- Op begane vloer extra kamer voor kantoor of speelkamer (17 m2);
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken;
- Zonnepanelen (2016).

LOCATIE:
Deze woning is gelegen in Heibloem, centraal qua ligging op slechts enkele kilometers van Roermond, Weert en steden als Eindhoven, Maastricht, Venlo, Nijmegen zijn makkelijk bereikbaar.
Tevens ligt Heibloem tussen de prachtige natuurgebieden Het Leudal en nationaal park de Grote Peel.

* Alle digitale foto's en platte gronden, lijst roerende zaken en de vragenlijst zijn via Dirk Hendriks Makelaardij verkrijgbaar.
Lees meer Verberg