Vrijstaande woning met garage gelegen op ruim perceel met veel privacy.

Verkocht Heibloem Brummenboske 29
Deze vrijstaande ruime woning met aangebouwde garage, gelegen op groot perceel van maar liefst 4127 m2 met veel privacy! Op het perceel met fraai aangelegde tuin bevinden zich o.a. een kleinvee wei en een groot voormalig zwembad.

INDELING:

SOUTERRAIN:
via de hal/entree te bereiken kelder welke is verdeelt in twee partities, te weten een praktische provisieruimte en een cv-ruimte waar de Vaillant cv-ketel (ca.1986) staat opgesteld. Tevens is hier een toegang tot de kruipruimte welke onder de woonkamer doorloopt (geheel beton).

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant van de woning met hier met een ruime hal/entree met natuursteen tegelvoer, garderobenis, meterkast, wanden in schoon metselwerk, trapopgang naar de verdieping en een net half betegeld toiletruimte met wandcloset en fonteintje (2005).

De ruime woonkamer heeft een fraai "Bruinzeel" hardhouten parketvloer (Basralocus), deels schoon metselwerk en deels stucwerk wanden/plafond. Tevens staat hier een fraaie antieke schouw met houten ombouw en inzet ... openhaard (hout stook). Aan de achterzijde is er een mooi uitzicht op de tuin d.m.v. een grote kunststof schuifpui.

De gesloten keuken is via de hal en woonkamer en bijkeuken bereikbaar. In deze keuken staat, een inbouw keukenblok in hoekopstelling (ca. 1980) met boven en onderkasten en betegelde achterwand. Het keukenblok is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en kastenwand met koel/vries combinatie.

De aangebouwde garage is inpandig bereikbaar en is uitgevoerd met een elektrisch bedienbare sectionaal poort en witgoed opstelling. Tevens is er een praktisch keukenblokje aanwezig en hangt hier het warmwatertoestel.

1e VERDIEPING:
Via mooie trapopgang toegang tot de 1e verdieping met overloop met vloerbedekking met hier 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De grote ouder slaapkamer is voorzien van een vinyl vloer, groot kunststof schuifpui met toegang tot balkon waar u kunt genieten van een zeer fraai uitzicht over de grote achtertuin.
Verder treft u op deze verdieping nog 3 slaapkamers, welke zijn voorzien van vloerbedekking, zachtboard plafonds, houten inbouw kasten/kastenwand en wastafel. De volledig betegelde badkamer met ligbad met douche functie, 2e toilet en wastafel. Alle kamers zijn verder voorzien van kunststof kozijnen.





2e VERDIEPING:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en is in gebruik als bergzolder. Het dek van vervaardigd van hout en het dak van de woning heeft een hout beschot.


BUITENGEDEELTE:
De fraai aangelegde tuin is rondom de woning gesitueerd en met name de achtertuin is verrassend groot te noemen. Deze mooie tuin is o.a. uitgevoerd met gazon, perkjes en plantenborders, enkele hoge bomen en u heeft hier veel privacy! Via een hek heeft u achter in de tuin toegang tot gedeelte met een (voormalig) zwembad en toebehoren. Dit zwembad is met enige renovatiewerkzaamheden in oude glorie te herstellen.
Aan de achterzijde is er tenslotte een leuke kleinvee wei van ongeveer 2000 m2.
Zijdelings aan de woning vast is er een aluminium tuinkas. Tenslotte is het meldenswaardig dat deze tuin van een eigen waterput eveneens ondergrondse leiding is voorzien.


BIJZONDERHEDEN:
- Ruim perceel met veel privacy met zij-ingang;
- Kunststof kozijnen met draai kiepramen (1998);
- Cv-ketel hete lucht verwarming ();
- Ouder slaapkamer met schuifpui toegang tot balkon en fraai uitzicht op tuin;
- Ruime woonkamer met schuifpui en fraai uitzicht op de tuin;
- De fraai aangelegde achtertuin is uitgevoerd met een (voormalig) zwembad met toebehoren (waaronder kleedhokken) en een zij-ingang;
- Groei-/plantenkas;
- Kleinvee wei.
Lees meer Verberg