Halfvrijstaande, hoek gelegen, geheel gerenoveerde woning met aanbouw, terrasoverkapping, seperate dubbele garage en carport.

Verkocht Heibloem Horstpeel 10
Deze halfvrijstaande woning is in 2013 spectaculair verbouwd. Laat u verrassen door de ruime en aparte/niet-traditionele indeling op de begane grond en de goede materiaal keuze. Zo is de oorspronkelijke indeling op de begane grond geheel veranderd en geïntegreerd in de aanbouw. De woning is nagenoeg geheel onderhanden genomen: te denken valt aan o.a. het sanitair, de keuken, wand-plafond- en vloerafwerking, vloerverwarming, kozijnen, elektra en een nieuw pannen dak.! Deze woning is met recht instapklare te noemen! De (dubbele) garage geeft u de mogelijkheid voor het stallen van de auto of bijvoorbeeld het uitoefenen van uw hobby of werk! De woning is ten slotte nog een direct aan de bosrand gelegen! Kom kijken en laat u verrassen.

INDELING:

Souterrain: ruime provisiekelder bereikbaar via de hal.

Begane grond:
U betreedt de woning via de ruime hal/entree met hier de meterkast, nieuw toilet, garderobe en trapopgang naar de 1e verdieping. Verder geeft de hal toegang tot de wasruimte, woonkamer en kelder. Hier zullen u meteen ... de mooie en toch aparte materiaal keuze opvallen. Zo is er de doorlopende moderne tegelvloer (hout-look) met vloerverwarming over de gehele begane grond. De wanden zijn geheel gestuct en voor een deel voorzien van een behang met steenstroken motief.
Verder is de oorspronkelijke doorzon woonkamer (aan de linker zijde van de woning) geheel verdwenen en vervangen door een praktische wasruimte en royale half open keuken met schuifpui in de achtergevel, welke toegang geeft tot de tuin via een fijne terrasoverkapping.
De rechte keukenblok is uitgevoerd met bovenkasten in een licht kleur en onderkasten in een grijstint, betegelde achterwand. De keuken is verder voorzien van de volgende apparatuur, te weten een RVS afzuigkap, inductie kookplaat en een aparte kastenwand met combi magnetron en koelkast.
Via een eetkamer komt u in de royale aanbouw welke grotendeels als woonkamer is ingericht. De woonkamer heeft een apart zit- en eetgedeelte en veel uitzicht over de tuin rondom de woning. Tenslotte is er een ruime inloop berging met cv-ketel opstelling en een praktische muur-/bergkast.

1e Verdieping:
Via trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier 3 slaapkamers en een fraaie badkamer. De slaapkamers zijn uitgevoerd met een laminaatvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. De volledig betegelde moderne badkamer is in 2007 vernieuwd is uitgevoerd met een douchecabine, 2e (hang closet) toilet, een ligbad met thermostaat kraan en leuk detail met mozaïek tegeltjes bij de achterwand. Verder een bijpassend badkamermeubel met lades en spiegelkast en design radiator.

2e Verdieping:
Via een vlizo trap toegankelijke 2e verdieping. Deze is nu in gebruik als bergzolder.





Buitengedeelte:
De tuin is geheel omheind en heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een toegangspoort. Verder loop het gazon in L-vorm om de woning en is er een overdekt terras aan de achterzijde van de woning. Er is een eigen waterput aanwezig. De dubbele in spouw gebouwde garage (6 x 6 meter) met geïsoleerde vliering is voor diverse doeleinden geschikt. Uiteraard voor het stallen van de auto, als een werk- hobby- en opslagplek. Verder is er elektra-, en wateraansluiting. Tenslotte heeft u een eigen carport en enkele parkeerplekken achter de garage en carport.

Bijzonderheden:
- Instapklare woning en nagenoeg geheel gerenoveerd;
- Hoekperceel gelegen aan de bosrand;
- Bijzonder indeling, door de geïntegreerde aanbouw;
- O.a. nieuwe vloeren met vloerverwarming, stucwerk, elektra, cv, keuken en sanitair;
- Badkamer in 2007 vernieuwd;
- Kunststof kozijnen en rolluiken (2006);
- Ruime kelder;
- Deels geïsoleerd (nieuwbouw);
- Terrasoverkapping;
- Separate dubbele garage en carport en eigen parkeerplekken.
- Nieuw pannendak (2016)!
Lees meer Verberg