Vrijstaande woning met aanbouw, schuur en weiland.

Verkocht Heibloem Asbroek 11
Rustig gelegen vrijstaande woning met vele mogelijkheden (dubbele bewoning/B&B, werken vanuit huis), ideaal voor de handige klusser. Deze woning is vrij gelegen aan de rand van het bos (natuurgebied "de Zandberg") en heeft maar liefst ruim 4000 m2 eigen grond.

INDELING HOOFDWONING:

Via eigen oprijlaan met parkeerhaven te bereiken vrijstaande woning.

SOUTERRAIN:
Via de hal is de handige provisiekelder bereikbaar, welke nagenoeg grenst aan de keuken.

BEGANE GROND:
Via een paadje bereikt u de ietwat verscholen portiek met hier de voordeur van deze woning. De voordeur is uitgevoerd met een fraai glas-in-lood raam. De hal/entree heeft een bruine doorlopende plavuizen tegelvloer, meterkast en de wanden zijn voorzien van lambrisering en granolwerk. In de hal treft u de deur naar de kelder welke nagenoeg direct aan de keuken is gelegen.

De authentieke, eenvoudige keuken is uitgevoerd met een originele stoof en een recht keukenblokje met rvs-aanrechtblad met dubbele wasbak, losse oven met gasstel en een afzuigkap. In de ... keuken heeft u een zeer fraai uitzicht over de tuin en achterlanden!

De aan de rechterzijde van de woning gelegen doorzon woonkamer is uitgevoerd met sfeervol getoogde houten kozijnen met enkele beglazing, schouw, plavuizenvloer, schrootjes/granol wandafwerking en een balken plafond.

Via het centraal gelegen portaal kunt u de naastgelegen aanleunwoning en het overdekt terras/veranda (achterom) bereiken. Het portaal herbergt tevens een cv-ruimte en het toilet. Dit toilet is half betegeld met duoblok closet en fonteintje. In de cv-ruimte staat de Nefit Ecomline HR combi cv-ketel opgesteld en er bevinden zich hier eveneens de witgoedaansluitingen.


1e VERDIEPING:
Via houten trapopgang toegang tot de 1e verdieping met hier een overloop met muurkast, 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van sfeervol getoogde houten kozijnen met enkele beglazing, behang wanden en vloerbedekking. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is eveneens uitgevoerd met een praktische muurkast. De aan de achterzijde gelegen badkamer is voorzien van een in een nis opgestelde vaste wastafel, duoblok closet, douche en een ligbad. Deze ruimte is deels betegeld en deels voorzien van schroten wandafwerking.

2e VERDIEPING:
een via een mangat bereikbaar (berg) vlierzolder met houten vloer.



NAASTGELEGEN WONING:
De naastgelegen aangebouwde aanleunwoning heeft een eigen voor- en achteringang en is tevens inpandig bereikbaar via het centraal gelegen portaal.
Inpandig bereikt u als eerste de ruime lichte serre met plat dak en lichtkoepel. Deze sfeervolle ruimte heeft veel licht inval door de aluminium ramen en loopdeur naar de tuin, welke tevens voorzien zijn van rolluiken. Deze ruimte is verder afgewerkt met een witte tegelvloer en een kunststof schroten plafond.

aansluitende treft u de ruime eetkeuken met L-vormige keukenblok in hoekopstelling. Deze opstelling heeft een kunststof aanrechtblad en wasbak en een prachtig uitzicht over de achtertuin. De eetkeuken met muurkast heeft genoeg ruimte voor een grote eettafel en geeft direct toegang tot de tuin, slaapkamer en badkamer.

De op de begane grond gelegen slaapkamer is uitgevoerd met een novilon vloer en, behangen wanden en een schrootjesplafond. De naastgelegen geheel betegelde kleine badkamer is uitgevoerd met een wastafel, toilet en een douchecabine. De vlierzolder is niet toegankelijk.

BUITENGEDEELTE:
Achtergevel met krachtstroomaansluiting, ruim terras, plantenborders, met speelse buxeshagen omheind gazon, hondenhok, grote schuur, weiland en omheinde kleinvee wei nachthok.
Lees meer Verberg