Ruime half vrijstaande woning met aanbouw gelegen op een prima woonlocatie in Heel.

Verkocht Heel Beukenlaan 19
In een rustig gelegen en een geliefde omgeving treft u deze ruime tweekapper aan, welke o.a. beschikt over een aanbouw aan de achterzijde, bijkeuken, een inpandig bereikbare garage, drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. Deze woning is de laatste jaren grondig aangepakt met onder meer kunststof kozijnen en een gerenoveerd dak (isolatie en nieuwe pannen). Door de gunstige locatie nabij het centrum van Heel bevinden zich voorzieningen op loopafstand. De nabijheid van uitvalswegen maakt omliggende steden zoals Roermond en Weert snel bereikbaar.


Indeling:

BEGANE GROND
Entree aan de zijkant van de woning met een kunststof voordeur, tegelvloer, meterkast (10 groepen) en geheel betegeld toilet. De doorzon woonkamer met een afmeting van ca. 6,47 m x ca 4,00 m/ 3,30 m. is voorzien van een tegelvloer en heeft elektrisch bedienbare rolluiken aan de voorzijde. De keuken (ca. 2,75 m x 2,70 m), is voorzien van een eenvoudige rechte keukenopstelling en is uitgevoerd met een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en ... een oven (defect). De royale aan de achterzijde van de woning gelegen aanbouw heeft een totale afmeting van ca. 6,25 m x 2,72 meter. In deze aanbouw zijn een ruime eetkamer en bijkeuken gelegen. De eetkamer en heeft een goed tuincontact en veel licht inval. Via de eetkamer te bereiken bijkeuken (ca. 2,32 m x 2,00 m) welke is voorzien van witgoedaansluitingen, loopdeur naar de tuin en een toegang naar de garage. Deze praktische garage/berging heeft o.a. een loopdeur naar de oprit en heeft een afmeting van ca. 4.3 x 2.5 meter.

EERSTE VERDIEPING
Via een overloop met doorlopende laminaatvloeren bereikt u 3 ruime slaapkamers en een fraai gerenoveerde badkamer. Slaapkamer 1 (3,7 m x 3,15 m) is aan de voorzijde gelegen, heeft een nieuw plafond, een muurkast en kunststof kozijnen (2008) met elektrisch bedienbare rolluiken; Slaapkamer 2 (3,34 m x 2,7 m) is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft kunststof kozijnen (2004) met rolluiken; Slaapkamer 3 (ca. 2,73 m x 2,7 m) is eveneens aan de achterzijde gelegen en heeft een nieuw Agnes plafond en een groot verhuisraam met rolluiken; De moderne badkamer is vernieuwd in 2008/9 en voorzien van een ligbad, toilet, inloop douche en een vaste wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap (2008) bereikbare zolderkamer (ca. 12 m²). Hier treft u de cv-ketel opstelling. (Nefit Topline HR, eigendom, 2008), deze ruimte heeft twee dakvensters en er is voldoende plek voor het bergen van uw spullen (nokhoogte: 1.75 meter).

BUITENGEDEELTE
De op het zuidoosten gelegen achtertuin heeft een optimale bezonning en biedt veel privacy. De tuin bestaat uit een terras en gazon en heeft een houten pergola/ overkapping om in de zomer nog te genieten van de gezellige avonduren.



BIJZONDERHEDEN
- Fijne gezinswoning in een vriendelijke prijsklasse;
- Ruime aanbouw waarin een tuinkamer en bijkeuken zijn gelegen;
- Inpandig bereikbare garage;
- Vaste trap naar de zolder;
- Ramen op de verdieping v.v. kunststof kozijnen, dubbelglas (2004/2008) en rolluiken;
- Jonge cv-ketel (2008);
- De woning is voorzien van een nieuw geïsoleerd dak (op het originele beschot) v.v. nieuwe pannen;
- Nieuwe badkamer met vloerverwarming (2008/9);
- De woning is deels voorzien van rolluiken (voorzijde van de woning elektrisch bedienbaar met afstandsbediening en timer);
- De achtertuin is op het zuidoosten gelegen;
- Mooie woonlocatie op loopafstand van voorzieningen.

Lees meer Verberg