Instapklare halfvrijstaande woning met garage.

Verkocht Heel Genoenhoflaan 45
Instapklare halfvrijstaande starterswoning met garage. In deze woning hoeft u alleen maar uw spullen over te huizen, want de volgende zaken zijn reeds voor u gedaan: nieuwe keuken (2015), badkamer (2013), laminaatvloeren verdieping (2012). cv-ketel 2008, kunststof kozijnen en buitendeuren van de woning 2006.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met doorlopende laminaatvloer over de gehele begane vloer. Een half betegeld toilet met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
Lichte woonkamer door de raampartij aan de achterzijde en deur met toegang tot de achtertuin. De woonkamer heeft gestucte wanden en -plafond en bied een fraai uitzicht op de achtertuin.
De nieuwe moderne keuken (2015) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft aan twee zijden een rechte keukenblok opstelling met lichte boven- en onderkasten uitgevoerd met een zwart kunststof werkblad en half betegelde achterwand. De keuken heeft verder een 5-pits gaskookplaat en, RVS ... afzuigkap. Tevens zijn er een losstaande koelkast (gaat mee) en een losstaande vaatwasser (ter overname).

1e VERDIEPING:
Op de 1e verdieping 3 nette slaapkamers met mooie doorlopende laminaatvloer (2012) en gestucte wanden en plafond.
Volledig betegelde nette badkamer (2013) met douchecabine, wastafel met onder-(gaat mee) en bovenkastje met spiegel.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zolder met betonvloer, dakraam en hier de cv opstelling (Bosch 2008).

BUITENGEDEELTE:
Garage met een vliering en witgoedaansluitingen. De garage is grotendeels geïsoleerd (2013) en voorzien van een loopdeur naar de tuin en een stalen kantelpoort met loopdeur naar de oprit. Omheinde tuin met gazon, plantenborders en een veel privacy doordat geen direct inkijk aan de achterzijde is. (losse materialen gaan mee)

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare woning;
- Tuin met optimale privacy: achterzijde nagenoeg vrij gelegen!;
- Diverse vernieuwingen: badkamer 2013, keuken 2015, laminaatvloeren verdieping, cv-ketel 2008;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen en buitendeuren 2006;
- De woning is grotendeels geïsoleerd;
- Japanse Esdoorn in de voortuin gaat mee;
- Fijne woonomgeving met een speeltuintje in de nabijheid gelegen.

Lees meer Verberg