Halfvrijstaand woonhuis met aanbouw (tuinkamer en 2e badkamer) en extra grote garage.

Verkocht Haelen Esdoornlaan 14
Keurig onderhouden en met de garage geschakeld halfvrijstaand woonhuis. Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een extra grote aangebouwde garage, tuinkamer, 2e badkamer, terrasoverkapping en is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 300 m2.

Indeling:

Souterrain: provisiekelder.

Begane grond:
Hal/entree met tegelvloer, meterkast, geheel betegeld toilet met wandcloset, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken.

Centraal gelegen halfopen keuken met moderne lichte inbouw keukenblok in wandopstelling met boven- en onderkasten, kunststof blad en het volgende inbouwapparatuur, te weten: 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (45cm), koelkast en combi magnetron. In 2013 zijn de wanden en plafond voorzien van strak stucwerk. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische provisiekelder, woonkamer en is de garage inpandig bereikbaar.

De doorzon woonkamer is extra sfeervol door de warme Eiken parketvloer (2014 geschuurd), balken plafond en fraai behangen wanden. Aan de ... achterzijde is de woning in 1974 uitgebouwd waar u een tuinkamer en badkamer treft. Deze tuinkamer heeft een mooi uitzicht over het terras en tuin en is eventueel te gebruiken als slaapkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een duoblok closet, wastafel en douchegedeelte, doch kan uiteraard ook worden gewijzigd naar een inloopkast of slaap-/hobbykamer.

Via de keuken komt u in de garage, waar het oorspronkelijk voorste gedeelte is voorzien van een vliering en houten garagedeuren, welke toegang als "achterom" worden gebruikt. Deze garage is in 1970 aan de achterzijde uitgebouwd en verbreedt waardoor de garage nu een totale diepte van ca. 11 meter heeft en een gebruiksoppervlakte van 35 m2. Verder is de garage voorzien van witgoedaansluitingen en een loopdeur naar het overdekte terras. De ramen (kozijnen en isolatieglas) aan de achterzijde zijn in 2014 vervangen.


1e verdieping:
Overloop met vloerbedekking en bergkast (voormalige douche) en met granol afgewerkte wanden; hier bevinden zich 3 slaapkamers met laminaatvloer, behang wandafwerkingen en houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.

De geheel betegelde lichte badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, wastafelmeubel en wandcloset. Deze badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen is en tevens voorzien van een design radiator.








2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken zolder met houten dek. Nefit cv-ketel Ecomline HR combi ketel (1996) en mechanische ventilatie-box.

BUITENGEDEELTE: ruime zonnige tuin met houten tuinhuis v.v. overkapping, gazon, plantenborders en ruim overdekt terras (2012). De tuin is op het Noord-Oosten gelegen.

BIJZONDERHEDEN:
* Alle woonvertrekken op de gehele begane grond zijn voorzien van houtenkozijnen met dubbele beglazing (en deels voorzien van rolluiken). (kozijnen op de verdieping zijn v.v. enkel glas en rolluiken);
* Goed bijgehouden en onderhouden woning met onder andere:
* nieuw pannendak;
* aanbouw woning met hier een tuinkamer en 2e badkamer;
* aan-/uitgebouwde garage (totaal ca. 100 m3);
* terrasoverkapping (2012);
* ruim perceel van ca. 300 m2.
Lees meer Verberg