Halfvrijstaand woonhuis met uitbouw, garage en berging

Verkocht HAELEN Kamille 4
DEZE WONING MOET U VAN BINNEN ZIEN!!
In kindvriendelijke omgeving, nabij het natuurgebied Leudal als op korte afstand van het centrum van Haelen, staat deze uitgebouwde halfvrijstaande woning met garage en berging. De woning is in de loop der jaren goed onderhouden, uitgebouwd, geïsoleerd en gemoderniseerd. Een goed voorbeeld hiervan zijn de tuinkamer, terrasoverkapping, badkamer, muurisolatie, zonnepanelen en de airco.


Indeling:

Begane grond:
U betreedt de woning via de voorzijde en komt binnen in de entree met daar de meterkast en volledig betegelde wc (1995).

Vanuit de hal komt u in de zeer ruime en zonnige woonkamer met warme parketvloer. Deze mooie vloer is over de gehele begane grond door gelegd (2004).

De moderne, lichte keuken uit 2000 is in 2012 voorzien van een nieuwe RVS afzuigkap en vaatwasser. De keuken is verder uitgevoerd met een modern gasstel, magnetron en koelkast. Erg praktisch in deze ruimte is ook de kelderkast, grote wandkast en extra werkblad.

Vanuit de keuken en de woonkamer kunt u naar de ... sfeervolle tuinkamer. Vanuit deze ruimte heeft u een mooi uitzicht op de tuin en toegang door middel van een extra brede loopdeur. Tevens is er in deze ruimte een zijdeur gerealiseerd als achterom. De tuinkamer is geheel gestuct en voorzien van spots.

En vanuit de achterbouw gaat u naar de zonnige tuin waar in 2011 onderhoudsvriendelijk kunstgras is gelegd. In 2012 is de tuin voorzien van een aluminium terrasoverkapping, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.
De garage en berging zijn van uit de tuin bereikbaar. De berging is ingericht als ruime wasruimte. Aan de rechter zijde van de woning heeft u de mogelijkheid tot het creëren van een handige carport.

Bovenverdieping:
Via de overloop met vloerbedekking en stucwerk zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer bereikbaar. De 3 slaapkamers met laminaatvloer zijn voorzien van strak stucwerk op de muren en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. De hoofdslaapkamer is als extra uitgevoerd met een airco.
De volledig betegelde badkamer (2004) is voorzien van een wandcloset, ligbad, design radiator en fraai badmeubel.











Kortom, een woning die in de loop der jaren geheel is vernieuwd en daardoor voldoet aan de wooneisen van deze tijd!

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde tuinkamer (2004);
- Airco;
- 9 zonnepanelen (2012);
- Isolatie, waaronder muurisolatie (2011);
- Grotendeels voorzien van dubbelglas en rolluiken (2005);
- Terrasoverkapping (2012);
- Onderhoudsvriendelijk kunstgras (2011) waardoor bij u het gras altijd groener is dan bij de buren!
Lees meer Verberg