Halfvrijstaand woonhuis met garage gelegen op een prachtige woonlocatie

Verkocht HAELEN De Keverbergstraat 30
Op een prachtige locatie in Haelen, met een vrij uitzicht aan de voorzijde over een groenvoorziening naar een charmant kasteel en voormalige watermolen, ligt deze met de garage geschakelde 2-onder-1-kap woning. Wonen aan de rand van de weilanden, het natuurgebied “het Leudal” en toch op loopafstand van de kern van het gezellige dorp Haelen.

Deze 2-onder-1-kap woning, is gebouwd omstreeks 1971. De woning is aan de achterzijde uitgebreid met een aanbouw, waardoor de leefruimte flink is vergroot. De woning dient op diverse punten te worden gerenoveerd. Daarnaast heeft de woning houten kozijnen en hebben de kozijnen op de verdieping enkele beglazing. De achtergevel is voorzien van een tweetal schuifpuien, een is van aluminium, de ander van hardhout. De inhoud van deze gezinswoning bedraagt circa 381 m³ en de perceeloppervlakte is 252 m².

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde. In de hal treft u de meterkast, half betegeld toilet met bovenstort closet en fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en ... toegang tot de woonkamer. De woonkamer is in L-vorm en de wanden en plafonds zijn voorzien van behang en de vloer heeft vloerbedekking. De oppervlakte van de woonkamer is ca. 30m2.

De half open lichte keuken met marmoleumvloer is voorzien van voldoende kastruimte en een kunststof werkblad. Verder is de keuken uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

De woning is in de loop der jaren 2x uitgebouwd. Via de keuken komt u in de eetkamer (met lichtkoepel) van ca. 12 m2 en achter de woonkamer is een tuinkamer (ca. 6,5 m2) gesitueerd. Aan de achterzijde bevinden zich grote schuifpuien en een loopdeur naar de tuin. Beide vertrekken bieden voldoende ruimte om hier een eettafel te plaatsen of om een lounge hoek te creëren. Van hieruit heeft u prachtig uitzicht over de tuin.

1e VERDIEPING:
De overloop van de 1e verdieping met bergkast en doorlopende vloerbedekking biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van resp.: 6.3, 9,5 en 13,2 m2.
Betegelde badkamer (ca. 8 m2) met ligbad, 2e toilet, en witgoedaansluitingen.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de 2e verdieping met hier een houten vloer en de opstelling van de cv-ketel (oppervlakte ca. 20 m2).

BUITENGEDEELTE:
De volledig omheinde tuin biedt veel privacy en is voorzien van gazon, plantenborders, terras en een plantenkas. De aangebouwde garage heeft een oppervlakte van ca. 6 x 3 meter en is voorzien van een loopdeur naar de tuin en een stalen kantelpoort naar de oprit.

BIJZONDERHEDEN:
* Mooie woonlocatie tegenover restaurant de Vogelmolen en kasteel Aldenghoor;
* Zowel op loopafstand van de kern als aan de rand van Haelen en het natuurgebied "Leudal" gelegen;
* Ideaal voor de starter;
* De woning dient op een aantal punten gerenoveerd te worden;
* Ouderslaapkamer met balkon;
* Mooie tuin met veel privacy.

HAELEN:
Haelen is een pittoresk dorp met een meer dan compleet voorzieningen niveau. Zo zijn in het dorp een basisschool, meerdere supermarkten en enkele andere detailhandelszaken aanwezig. Haelen is onderdeel van de gemeente Leudal, welke zich uitstrekt over verschillende dorpen en een prachtig natuurgebied. Tenslotte zijn steden als Roermond en Weert beide eenvoudig te bereiken, in circa 15 autominuten.
Lees meer Verberg