Goed onderhouden, instapklare halfvrijstaande woning met garage in rustige woonomgeving, nabij centrum en voorzieningen van Haelen.

Verkocht Haelen Van den Bongaertstraat 11
Goed onderhouden, instapklare halfvrijstaande woning met garage in rustige woonomgeving, nabij centrum en voorzieningen van Haelen.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met tegelvloer, verdiepte trapkast, meterkast en half betegeld, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
Woonkamer met strak gestuct plafond en behang wandafwerking en een mooie donkere parketvloer. Ensuite schuifdeuren met glas in lood naar uitbouw met hier de ruime, sfeervolle keuken met tegelvloer.
Keuken in duo kleur combinatie kersen/magnolia met boven en onderkasten en betegelde achterwand. De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: RVS afzuigkap met 4 pits gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. Aan de andere zijde heeft de keuken nog een lage wandkast met schapjes. Er is ruimte voor een ruime eettafel met uitzicht over de tuin.

1e VERDIEPING:
De 1e verdieping heeft een overloop met lambrisering en 3 ruime slaapkamers voorzien van vloerbedekking en behang wandafwerking. De ... ouderslaapkamer heeft in de voormalige muurkast een separate ruimte met wastafel.
Volledig betegelde badkamer met ligbad met douchefunctie en thermostaatkraan, 2e toilet en wastafel met spiegel en schapjes.

2e VERDIEPING:
De 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap met hier de CV-ketel opstelling.


BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde tuin die veel privacy biedt. De tuin heeft een terras en plantenborders en houten tuinberging.
De inpandige garage is bereikbaar vanuit de keuken . De garage heeft een betonvloer, ingedeeld in 2 ruimtes en hier de witgoedaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN:
- instapklare woning
- woonkamer met ensuite deuren
- ruime woonkeuken
- tuin met privacy
Lees meer Verberg