halfvrijstaand geschakeld woonhuis met garage

Verkocht BEEGDEN Op de Bree 25
In een kindvriendelijke woonomgeving staat deze geheel onderhoudsvriendelijke halfvrijstaande woning met aanpandige garage en in 2010 opnieuw aangelegde tuin met veel privacy. Deze woning is onder het predicaat GIW-garantie gebouwd en heeft o.a. kunststof kozijnen en een volledig isolatiepakket.

U betreedt de woning aan de linkerzijde met daar de hal/entree uitgevoerd met een doorlopende eikenhouten lamelparketvloer. De ontvangsthal is tevens voorzien van een meterkast met automaat groepen, geheel betegelde toiletruimte met duoblok closet en fonteintje en de trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast; In de L-vormige woonkamer valt de lichtinval door de speelse raampartijen op waardoor de sfeervolle houten vloer geheel tot zijn recht komt. De woonkamer is opgedeeld in een eethoek en aparte zit/lounge-hoek en heeft een mooie houten deur met glasinzet naar de hal.

Vanuit de woonkamer betreedt u de half open keuken welke is uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur, te weten een koelkast, vrieskast, elektrische oven, 4-pits ... gaskookplaat en afzuigkap. Via een loopdeur in de keuken bereikt u de achtertuin, vanwaar u kunt genieten in alle rust en privacy van een sfeervol aangelegde tuin.

In 2010 is de tuin opnieuw aangelegd met een gazon, borders en een terras. Aangezien de achtertuin op het zuiden is gelegen, kunt u optimaal van de zon genieten. Het elektrisch bedienbare zonnescherm zorgt ervoor dat u ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. De tuin is geheel omheind en heeft een afmeting van circa 7,5 meter breed x 6,5 meter diep. U heeft geen inkijk van achterburen!
In de aanpandige garage bevinden zich de witgoedaansluitingen. De garage is voorzien van een stalen kantelpoort en een loopdeur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Op deze verdieping met L-vormige overloop treft u 3 slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers (ca. 6, 9 en 13 m2) zijn voorzien van laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en kunststof kozijnen met horren en rolluiken. Tevens de hoofdslaapkamer voorzien van een glazen schuifdeurkast.
De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, 2e duoblok closet en een wastafel.

2e VERDIEPING:
Deze verdieping (opp ca. 24 m2) is bereikbaar via een vlizotrap. Op de bergzolder is de cv-ketel opgesteld.
Deze 2e verdieping is uitgevoerd met een betonnen dekvloer en door de aanwezige ruime hoogte heeft u na het plaatsen van een vaste trap en eventueel een dakkapel, een perfecte 4e slaapkamer/hobbyruimte!

BIJZONDERHEDEN:
- onder GIW garantie gebouwd;
- kunststof kozijnen;
- rolluiken op de verdieping, waarvan 1x elektrisch bedienbaar (hoofdslaapkamer voorzijde)
- volledig geïsoleerd;
- Vaillant cv-ketel (1997);
- nieuw aangelegde tuin met veel privacy en elektrisch bedienbaar zonnescherm;
- begane grondvloer met houten lamelparketvloer;
- mooie houten woonkamerdeur met glasinzet;
- Starterslening mogelijk!
Lees meer Verberg