Vrijstaande levensloopbestendige semi bungalow met garage.

Verkocht Baexem Dorpstraat 45 a
Deze royale vrijstaande woning met aangebouwde garage geeft u de mogelijkheid te wonen en te werken op de begane grond. De aangebouwde garage is inpandig bereikbaar waarachter een wasruimte is gelegen. De woning is in 1976 gebouwd waarna in 1995 en in 1999 met goede materialen verbouwd en aangepast. Zo zijn er onder andere 2 badkamers met in totaal 3 toiletten en 5 slaapkamers ontstaan. Het geheel is gelegen op een perceel van 642 m². De tuin is fraai ingericht, gelegen op het zuiden en biedt u volop privacy.

Indeling:

BEGANE GROND: vanuit de centrale hal heeft u toegang tot o.a. 2 multifunctionele ruimten welke als slaap-/speel-/hobbyruimten of werkkamers/kantoorruimten gebruikt kunnen worden. Verder geeft de hal toegang tot de, living, verdiepte kelderkast, portaal, toiletruimte en de fraaie badkamer waarin ligbad, douchecabine en wastafel is gesitueerd.

De gezellige living met sfeervolle gashaard is ingericht met een fraaie lichte tegelvloer en schuifpui naar terras en tuin. Het plafond is een strak spanplafond en de ... vloeren van nagenoeg de gehele begane grond zijn voorzien van vloerverwarming. Aangrenzend aan de woonkamer een aan de achterzijde van de woning gelegen gesloten keuken met tegelvloer, design radiator en een luxe keukenblok (2013) welke van alle gemakken is voorzien. Zo is de keuken uitgevoerd met een inductie kookplaat met RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een heteluchtoven. Tevens een bijbehorende wandkast en voldoende plek voor een eettafel waar u een heerlijk uitzicht heeft op de tuin.
Terug in de centrale hal is er een voorraadkast/trapkast met toegang tot de kruipruimte en een ruim portaal met doorlopende tegelvloer, trapopgang en inpandige toegang tot de aanpandige garage. Deze L-vormige garage met achtergelegen berging/wasruimte heeft o.a. houten openslaande garagedeuren, elektra en water-aansluitingen/wastafel en cv-ketel opstelling alsmede toegang tot de tuin.

1e VERDIEPING: overloop met volledig doorlopende laminaatvloer, drie fijne slaapkamers waarvan één zeer royale ouderslaapkamer met aparte inloopkast. De 2e badkamer is tevens ruim van opzet en heeft veel lichtinval door het grote dakkapel en is onder andere voorzien van een douchecabine, wand closet, design radiator en twee wastafels waartussen een badkamermeubel met spiegel staat opgesteld. Tevens is er een aansluiting voor een ligbad of jacuzzi.
BERGZOLDER: Via vlizotrap in de hoofdslaapkamer is de bergzolder bereikbaar. Op deze praktische bergruimte met voldoende sta hoogte staat tevens het WTW-systeem opgesteld.

BUITENGEDEELTE:
Mooie achtertuin met beklinkerd terras, gazon, fraai zitje aan de achterzijde en diverse plantenborders. Via de rechterzijde van de woning is een achterom afsluitbaar met een poort. Aan de andere zijde van de woning is een grote oprit welke achter uitkomt bij de garage. De achtergevel is voorzien van een tweetal elektrisch bedienbare zonneluifels waardoor in de woning lekker koel blijft en het heerlijk toeven is op het terras.



BIJZONDERHEDEN:
- De tot op de grond doorlopende verticale ramen, goot ombouw en boeiboorden alsmede de karmische pannen geven deze woning een fris en modern uiterlijk.
- De woning is zowel aan de rand van de bebouwde kom alsmede op loopafstand van het centrum van Roggel met zijn voorzieningen gelegen.
De woning is o.a. voorzien van :
- Jonge CV-ketel: Nefit Topline 2015;
- Lage energielast door: WTW-systeem, HR cv-ketel, isolatiepakket: (isolatieglas: 1996 + 2005, muur- en dakisolatie);
- Inpandig bereikbare garage met berging/wasruimte;
- Mooie achtertuin met veel privacy;
- 2 badkamers en in totaal 2 toiletten!
- Jonge moderne keuken (2013) met uitzicht op de achtertuin;
- Verrassend ruime verdieping;
- Levensloopbestendige woning met mogelijkheid tot praktijk of werkruimte op de begane grond.

Het bruisende dorp Roggel is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de Limburgse Maasplassen, het op één na grootste binnenwatersportgebied van Nederland. Tevens heeft Roggel een gezellig winkelcentrum, waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Goede busverbindingen en de provinciale weg Horn – Meijel is snel bereikbaar. Op korte afstand, ca. 10 km., bevinden zich ook de steden Roermond en Weert. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.
Lees meer Verberg