Moderne vrijstaande villa met carport en slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Verkocht HEYTHUYSEN Roosveldsingel 33
Moderne vrijstaande villa met carport en o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, gebouwd onder een mooie en praktische architectuur. Het object is gesitueerd in woonwijk "Vlasroot" op loopafstand van het centrum van Heythuysen en op korte afstand van de uitvalswegen en autosnelweg A2. De afwerking is met recht hoogwaardig te noemen en de woning is voorzien van alle luxe en comfort. Hoewel deze woning twee verdiepingen telt met o.a. een tweede badkamer en 3 slaapkamers op de verdieping, heeft deze woning alle leefvertrekken op de begane grond, hetgeen deze woning echt levensloopbestendig maakt. Verder kenmerkt deze woning zich door een fraaie indeling, sfeervolle woonkamer en aparte eetkamer met vele raampartijen en een semi open structuur.


INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier een ruime centrale hal/entree. Deze hal met garderobe, toilet en meterkast geeft toegang tot de berging, ouderslaapkamer, verdieping en woonkamer.
De sfeervolle woonkamer, aan de achterzijde van de woning ... gelegen, kenmerkt zich door een grote raampartij met schuifpui waardoor er veel lichtinval is in de woonkamer. Centraal staat de gezellige strakke gashaard. Deze ruimte is verder voorzien van een mooie parketvloer.
Via een open portaal kunt u zich zowel naar de keuken als de eetkamer begeven.
De aparte eetkamer licht aan de rechter zijde van de woning en heeft een doorlopende leisteen tegelvloer en een open doorgang naar de keuken zodat u altijd contact met uw gasten heeft als u staat te kokkerellen.
De keuken, met doorlopende tegelvloer, is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft uitzicht over de straatzijde. De inbouwkeuken bestaat uit twee delen, te weten een recht keukenblok uitgevoerd met een gaskookplaat, RVS-afzuigkap, vaatwasser en granieten werkblad en een aparte kast met inbouw koelkast en combi magnetron.
Via de centrale hal begeeft u zich naar de ouderslaapkamer. Deze kamer is uitgevoerd met een lichte parketvloer en een grote schuifpui zorgt voor de nodige lichtinval met een prachtig uitzicht over terras en tuin.
Vanuit de slaapkamer komt u via het portaal met garderobekasten, uit in de 'ouder' badkamer. Deze geheel, in twee kleurstellingen, betegelde nette badkamer heeft een ligbad, douchecabine, wandcloset en wastafel.
Terug in de hal kunt u naar de wasruimte met witgoed aansluitingen en schuifkastenwand. Via deze ruimte is de praktische inpandige berging bereikbaar. In deze ruimte zijn tevens de cv-ketel en ventilatie-unit opgesteld.
U kunt altijd droog de woning betreden via de ruime carport. Deze heeft een afmeting van ca. 10 x 5 meter en is eventueel deels te wijzigen in een garage.









1e VERDIEPING:
L-vormige overloop met toegang tot het balkon, 3 slaapkamers en een volledig betegelde 2e (gasten) badkamer uitgevoerd met een douchecabine, design radiator, 3e toilet en wastafel met spiegel.

BUITENGEDEELTE:
Fraai aangelegde tuin die veel privacy biedt. Voorzien van gazon, overdekt terras, houten tuinhuis met platdak, vijver en diverse plantenborders en speelse gemetselde bankjes.

BIJZONDERHEDEN:
* onder bijzondere architectuur gebouwd;
* hoogwaardig afwerkingsniveau;
* levensloopbestendig: badkamer en slaapkamer op de begane grond;
* aparte woonkamer en eetkamer met uitzicht op de tuin;
* balkon met terras;
* grote carport geschikt voor meerdere auto's;
* fraai aangelegde tuin met vijver en overdekt terras;
* Het object is gesitueerd in woonwijk "Vlasroot" op loopafstand van het centrum en op korte afstand van de uitvalswegen en autosnelweg A2;
* 2015: dak-renovatie.
Lees meer Verberg