Ruime splitlevel woning met verrassend grote leefruimtes op 5 niveaus!

Verkocht PANNINGEN Gouverneur Houbenstraat 70
Comfortabele gemoderniseerde splitlevel woning met verrassend grote leefruimtes op 5 niveaus! Deze woning is gelegen aan een doorgaande woonstraat in een kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand van het levendige centrum van Panningen, scholen en sportverenigingen. Tevens op enkele kilometers afstand van de ontsluitingswegen A67 en A73. De woning valt op door de gereinigde gevels, nieuwe voegen, kunststof kozijnen, nieuwe bestrating (2013) en geverfde gevel-/boeidelen, hetgeen de woning een fris uiterlijk geven.
Deze ruime woning beschikt o.a. over een functionele hobbykelder, carport, balkon op het Zuiden, een onderhoudsvrije achtertuin beide met zonneluifel, leefkeuken met tuinzicht, kunststof kozijnen en schuifpuien, uitgebouwd moderne badkamer en zeer ruime ouder slaapkamer.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met tegelvloer; meterkast en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Tevens heeft u vanuit de entree rechtstreeks toegang tot de berging. ... Deze berging is via de carport met een openslaande deur toegankelijk voor bijvoorbeeld fietsen en motoren. U treft hier de cv-ketel (Nefit Topline 2010) en witgoedopstelling en een doorgang naar de hobbykelder. Deze doorgang kan worden dicht gelegd voor meer werkruimte op de begane grond. De hobbykelder is vergroot en uitgevoerd met krachtstroomaansluitingen, verwarming, telefoonaansluiting en een compressor. Tevens is er hier toegang tot de kruipruimte (met tl-verlichting!).

Niveau 1:
Vanuit de begane grond/hal komt u in de ruime leefkeuken. In de leefkeuken is een moderne lichte inbouw keukenblok (ca. 1995) gesitueerd in U-opstelling met o.a. boven- en onderkastjes, kunststof aanrechtblad en achterwand, RVS-afzuigkap met achter het kookgedeelte ook een RVS achterwand. Het inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, combi magnetron, vaatwasser en een kastenwand met koelkast, vrieskast en open schapjes. (koelkast, diepvries en combi magnetron 2012/13 vervangen). Deze leefkeuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel van waaruit u uitzicht heeft op de achtertuin. De achtertuin is via een grote driedelige kunststof schuifpui te bereiken. De geheel omsloten onderhoudsvriendelijke achtertuin is in 1995 aangelegd met bestrating, omheind met houten schuttingen en gemetselde penanten en voorzien van een fraai groot elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Niveau 2:
Via kleine trapopgang toegang tot de woonkamer welke toegang heeft tot het dakterras aan de voorzijde van de woning.
De woonkamer heeft een sfeervolle houtkachel, doorlopende tegelvloer en strak gestucte wanden en plafond. Het balkon is op het Zuiden gelegen, is voorzien van een fraaie donkere tegelvloer (2012) en heeft een afmeting van ca. 9 m2. Doordat niveau 1 en 2 verbonden zijn door middel van een open trap en open wand bij de keuken ontstaat er een zeer ruimtelijk effect en een prettige communicatiemogelijkheid.






Niveau 3:
Overloop met mooie houten parketvloer welke doorloopt op de slaapkamer aan de achterzijde van de woning.
De slaapkamer heeft mooi strak gestucte wanden en plafond met spotjes Deze kamer is nu in gebruik als sport/relax ruimte met sauna.
In 2000 is de badkamer vergroot en gerenoveerd. Deze volledig betegelde en met recht ruime badkamer heeft nu een 2e toilet (wandmodel), ligbad, douche met thermostaatkraan en stort emmer voor gebruik na de sauna. Tevens is er een fraai wastafelmeubel met spiegel v.v. inbouw verlichting (2010), design radiator en plafond met spotjes.

Niveau 4:
Overloop met mooie Eiken houten parketvloer welke doorloopt op de ruime ouder slaapkamer welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. Oorspronkelijk was deze kamer opgedeeld in 2 ruimten, hetgeen naar behoeft weer is te creëren. Ook deze slaapkamer heeft mooi strak gestucte wanden en plafond met spotjes.

Niveau 5:
Overloop met houten parketvloer welke doorloopt in de 2 extra kamers (9- en 12 m2) op deze verdieping. De overloop heeft extra veel lichtinval door de hier aanwezige kunststof kozijnen.

BIJZONDERHEDEN:
* Speels ingerichte instapklare woning met verrassend grote leefruimtes
* Onderhoudsvriendelijke achtertuin met veel privacy en zonneluifel;
* Tevens dakterras aan de voorzijde van de woning welke op het zuiden is gelegen incl. nieuwe tegels (2012) en zonneluifel;
* Geheel voorzien van kunststof kozijnen en schuifpuien (1992);
* Inpandige berging en carport voor de woning;
* Vergrote hobbykelder met 3 krachtstroomaansluitingen;
* Vergrote en vernieuwde badkamer (2000-2014);
* Fraaie keuken met voldoende apparatuur;
* Beklede schoorsteen met ijzeren kap (1996);
* Nefit Topline cv-ketel 2010 (iedere 2 jaar onderhouden);
* Vernieuwde oprit (2013);
* Gehele huis is voorzien van thermostaatkranen;
* Airco, centraal muziek, cai en alarm-systeem.
Lees meer Verberg