Vrijstaande levensloopbestendige semi bungalow met inpandige garage op perceel van 409m2

Verkocht ROGGEL Baetserveldsingel 79
Vrijstaande levensloopbestendige semi bungalow met inpandige garage op perceel van 409m2. Gelegen nabij centrum en voorzieningen van Roggel.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met witte tegelvloer v.v. vloerverwarming, meterkast en half betegeld toilet. Toegang tot de woonkamer en de slaapkamer en de badkamer die gelegen zijn op de begane grond.
Slaapkamer ( ca. 16 m2) met vloerbedekking en behang wand afwerking. Volledig betegelde badkamer met ligbad, toilet, douche cabine, 2e toilet en wastafelmeubel met spiegel en kasten en een design radiator. De badkamer is tevens uitgevoerd met vloerverwarming.
Doorzon woonkamer (ca. 33 m2) met vloerbedekking, convectorput en aan de achterzijde een schuifpui naar terras en tuin. Tevens is de woonkamer uitgevoerd met een airco-unit.
Halfopen keuken met tegelvloer en keukenblok in hoekopstelling met boven en onderkasten en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, oven en koelkast. Ruimte voor ... het plaatsen van een eettafel.
Bijkeuken met tegelvloer en half betegelde achterwand en hier de witgoed aansluitingen. Toegang tot de inpandige garage en achtertuin.
Inpandige garage met vinylvloer, brandslang en een elektrisch bedienbare sectionaal poort.

1e VERDIEPING:
Via trapopgang toegang tot de 1e verdieping met overloop en 2 ruime slaapkamers ( 2x ca. 20 m2) voorzien van vloerbedekking, wastafel en behang wand afwerking en extra bergruimte in de knieschotten. Via de linker slaapkamer is een cv-ruimte bereikbaar met opstelling van de Nefit Smartline cv-ketel (2008).

BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde van de woning zijn 2 zonneschermen hierdoor kunt u ook in de schaduw genieten van de omheinde tuin met toegang achterom. Beklinkerde terrassen, gazon en houten tuinhuis.

BIJZONDERHEDEN:
- Houtskeletbouw;
- Levensloopbestendige woning;
- Inpandig bereikbare garage;
- Zij ingang van het perceel (extra grond in gebruik van de gemeente);
- Perceel 409m2 omheinde tuin met veel privacy;
- Tegelvloeren voorzien van vloerverwarming (badkamer, hal, keuken en garage);
- Airco aanwezig (woonkamer);
- Volledig geïsoleerde woning;
- Nabij voorzieningen van Roggel.
Lees meer Verberg