Halfvrijstaande woonboerderij

Verkocht Heibloem Schaapsbrug 8
Gelegen tussen het kerkdorp Heibloem en Roggel in, aan doorgaande weg N279 staat deze volledig gerenoveerde (2002-2013) halfvrijstaande woonboerderij. Door authentieke details, zoals de houten luiken heeft deze woning een landelijke uitstraling.
De voorzijde van de woning heeft een ruime, brede oprit die plaats biedt voor 3 geparkeerde auto's. De goten, voegwerk en windveren zijn onlangs nog geheel vernieuwd het geen de woning een mooi uiterlijk geeft.

INDELING:

SOUTERRAIN:
handige provisiekelder vanuit de keuken bereikbaar.

BEGANE GROND:
Via de voorzijde betreedt u de woning met hier de hal/entree waar uw oog meteen valt op de zeer mooie massief houten trapopgang naar de 1e verdieping en de doorlopende donkere tegelvloer. Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van deze diagonaal gelegde natuursteenvloer met vloerverwarming welke in 2005 is gelegd. Aan de voorzijde is tevens het volledig betegeld toilet met hangend toilet en fonteintje gelegen.

Vanuit de hal komt u in de woonkeuken. Deze royale ruimte heeft een ... keukenblok met hoekopstelling (2005). De kleurstelling is wit met donkere accenten bij de plinten en koof afwerking. Het keukenblok is voorzien van een kunststof werkblad, betegelde achterwand, RVS -afzuigkap, kookplaat op gas, RVS -oven en magnetron. De aparte wandopstelling met hierin de koel- en vriescombinatie maakt het geheel compleet.
De keuken is ruim genoeg om een grote eettafel te plaatsen en door de openslaande deuren naar het overdekt terras kunt u binnen- en buitenleven makkelijk combineren. Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de ruimte die nu in gebruik is als kapsalon. Deze ruimte kunt eveneens ideaal gebruiken als kantoor, speelkamer of zelfs een slaapkamer op de begane grond.

De rechte woonkamer met strak stuc plafond en wandafwerking heeft een authentieke gemetselde schouw met dichte gietijzeren houtkachel die extra sfeer en warmte geeft aan deze ruimte.
Via een houten trapje betreedt u het aparte, iets hoger gelegen deel van de kamer (voormalige opkamer) wat u kunt gebruiken als speelruimte voor de kinderen. Dit gedeelte van de kamer heeft een rustieke houten vloer.

1e VERDIEPING:
Via mooie massief houten trapopgang toegang tot de 1e verdieping met hier 4 ruime slaapkamers die allen voorzien zijn van een doorlopende laminaatvloer en kunststof draai/kiepramen. De ouderslaapkamer heeft een schuurplafond.
Zeer ruime volledig betegelde badkamer met hoekbad met thermostaatkraan, aparte douche met "rainshower", hangend toilet, wastafel met spiegel en lampjes, spotjes in het plafond. Het hoekbad en de aparte ruimte van de douche zijn betegeld met grijze mozaïek tegels wat een leuk speels effect geeft in deze grote ruimte.


2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare praktische bergzolder.

BUITENGEDEELTE:
De tuin is afgezet met nieuwe houten schutting (met poort), heeft een overdekt terras en een groot gazon waar de kinderen lekker kunnen spelen. De voor- en achtertuin zijn in 2002 geheel aangelegd en het overdekt terras is in 2011 opgeknapt en vernieuwd.


BIJZONDERHEDEN:
* landelijke uitstraling met authentieke details;
* ligging net buiten de bebouwde kom;
* goede bereikbaarheid via de provinciale weg N279 en goede verbinding met de A2 en A73;
* doorlopende tegelvloer met vloerverwarming op de begane grond (2005);
* moderne afwerking met behoudt van authentieke uitstraling: stucwerk 2002, sanitair en keuken 2005;
* voegwerk, goten en windveren zijn in 2013 geheel vernieuwd!;
* dakkapel is in 2008 geplaatst, tevens isolerende maatregelen toegepast;
* sfeervolle gemetselde schouw met gesloten gietijzeren houtkachel;
* cv-ketel 2002;
* kunststof kozijnen met goed geïsoleerde draai/kiepramen (2010 en 2013);
* kunststof voordeur (2013)
Lees meer Verberg