Prachtig penthouse gelegen op de bovenste verdieping van het keurige appartementencomplex "Groeneborg" op steenworp afstand van het centrum van Roermond

Verkocht Roermond Lindelaan 408
Het uitstekend verzorgde penthouse is gelegen op de achtste en bovenste verdieping van het keurige appartementencomplex "Groeneborg" op steenworp afstand van het mooie centrum van Roermond en het centraal station. Aan de voorzijde van het complex ligt een mooi park met grote vijver, wandelpaden, diverse bankjes en de Maasnielderbeek. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust!

INDELING:

BEGANE GROND:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau, toegang tot lift, het trappenhuis en de centrale (fietsen)berging. Verder heeft u hier toegang tot uw eigen berging (± 9 m²) te bereiken vanuit de centrale entree en een aparte fietseningang. Deze is ideaal voor het stallen van fietsen of het opslaan van spullen.
Bij dit appartement zit geen eigen parkeerplaats, echter op de begane grond is een parkeergarage aanwezig waarin op dit moment nog ruim voldoende parkeerplekken beschikbaar zijn. (huur/servicekosten: € 52,00 per maand).

8e VERDIEPING:
Vanuit de lift en de trappenhal komt u in een grote hal welke toegang ... biedt aan het penthouse. Hier komt u in de hal/entree, welke voorzien is van een mooie doorlopende natuurstenen tegelvloer en toiletruimte met zwevend toilet en een fonteintje. De hal is de spil van het appartement waardoor u van hieruit vrijwel alle vertrekken kunt bereiken. Niet te vergeten een opvallend en mooi detail: de prachtige glas-in-lood bovenlichten/ ramen boven de deuren naar de diverse vertrekken.

Het eerste dat u opvalt in de royale living is de vele lichtinval door de grote raampartijen en het adembenemende uitzicht over de stad Roermond. De grote woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 48 m² en dit is exclusief de open keuken (ca. 9 m2). De fraaie gashaard is centraal in de living waarneembaar en is als een rustgevend en stijlvol element geïntegreerd in de ruimte. Tevens doorlopende natuurstenen tegelvloer en spachtelputz afgewerkte wanden.

De open keuken is voorzien van een luxe aanbouwkeuken in L-opstelling met granieten werkblad en achterwand. Het werkblad loopt subtiel door in een, als een soort schiereiland gerealiseerde, vaste eettafel. De keuken is uitgevoerd met de volgende apparatuur, te weten: een koelkast, combi magnetron, vaatwasser en keramische kookplaat en RVS-afzuigkap. Tevens is een video-intercom met deurbediening in de keuken aanwezig. Achter de keuken treft u een praktische bergruimte. Tevens hangt hier de cv-ketel (Radson HR combiketel 1998, eigendom) en zijn er de witgoedaansluitingen en mechanische ventilatie-unit gesitueerd.







In het appartement bevinden zich twee slaapkamers en een geheel betegelde badkamer welke is ingericht met een ligbad, een wastafel en een douchecabine. Het sanitair en het tegelwerk is beide uitgevoerd in een lichte, warme tint.

Slaapkamer 1: hoofdslaapkamer met schuifdeur naar het balkon (afmeting: ca. 13.5 m2). Slaapkamer 2: (afmeting: ca. 9 m2). In beide slaapkamers zijn de wanden voorzien van stucwerk (spachtelputz), is er een toegang tot het balkon en zijn de vloeren afgewerkt met laminaat.

BUITENGEDEELTE: Het appartement beschikt over een riant balkon dat uitkijkt over geheel Roermond. Dakterras, van maar liefst circa 68 m², is toegankelijk via een viertal schuifpuien. (2 in de woonkamer en 1 vanuit elke slaapkamer).

OMGEVING: Voor een korte wandeling hoeft u niet ver te gaan. Aan de voorzijde van het complex ligt een mooi park met vijver, wandelpaden en diverse bankjes. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust!

BIJZONDERHEDEN:
* Groot luxe penthouse met een oppervlakte van ca. 110 m2 excl. groot balkon rondom;
* Gelegen op de 8e verdieping waardoor een adembenemend uitzicht over de stad Roermond;
* Grote living met open keuken samen ca. 57 m2!
* Groot balkon rondom het appartement ca. 68 m2!;
* Op loopafstand van het centrum en ziekenhuis;
* Op een mooie plek tevenover een natuurpark gelegen;
* Mogelijkheid tot het huren van een eigen overdekte en afgesloten parkeerplek;
* Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren;
* Kunststof kozijnen en schuifpuien met dubbele beglazing;
* Prachtige glas-in-lood ramen boven de deuren naar de diverse binnenvertrekken;
* Brede deuren voor betere toegankelijkheid (ook voor minder validen rolstoelvriendelijk);
* Video-intercom en een liftinstallatie aanwezig.
Lees meer Verberg