Vrijstaande luxe villa

Verkocht HEYTHUYSEN Rozenhof 28
Kopieer deze link in uw browser en loop zelf door deze schitterende woning: https://my.matterport.com/show/?m=NTk9BfyNxDV

Deze schitterende, door architectenbureau Levels-Boonen ontworpen, vrijstaande villa is in 2002-2003 op traditionele wijze door aannemersbedrijf Schroen te Heythuysen gebouwd. Doordat de kavels aan beide zijden van deze woning onbebouwd zijn geniet u van optimale rust en privacy op dit ruime perceel van 935 m2 en dit nabij het centrum van Heythuysen. Het object is voorzien van een groot souterrain welke uitermate geschikt is als hobby- kantoor, of bedrijfsruimte voor aan huis gebonden beroepen. Tevens geeft deze woning de mogelijkheid door zijn de indeling en bestemming tot Bed & Breakfast! (vraag naar de voorwaarden)

Indeling:

SOUTERRAIN: U betreedt het souterrain via de vaste trap in de hal. Deze ruimte is momenteel ingericht als lounge ruimte en extra tv kamer en biljart, maar kan desgewenst ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een van de vele mogelijkheden, ... zoals: eigen fitness/wellness ruimte, grote speelkamer voor de kinderen, hobby-, praktijk- of kantoorruimte aan huis.

BEGANE GROND: Hal/entree met garderobe, meterkast en toiletruimte. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een modern wandcloset en fonteintje. Tevens is via de hal de ruime berging bereikbaar. Deze berging is momenteel in gebruik als fietsenberging. Ook zijn hier de cv-ketel en het lucht circulatiesysteem opgesteld.

U betreedt de zeer ruime en lichte Living via een moderne glazen deur. De Living is opgedeeld in een woon,-eet en zitgedeelte. En maar liefst nog een extra ruimte die nu in gebruik is als kantoor. Via de schuifdeuren betreedt u de zeer fraai aangelegde tuin. Hierdoor heeft u optimaal tuincontact vanuit de Living.

De aangrenzende leefkeuken is zeer ruim en ongekend luxe van uitvoering. Voorzien van een kookeiland met verlichte onderkasten, welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, ingebouwde friteuse en ingebouwde bakplaat. Een kastenwand met ingebouwde koffieautomaat, combi magnetron, oven, een dubbele koel-en vrieskast. Verder is deze geweldige luxe keuken uitgevoerd met een spoelgedeelte met verlichte onderkasten, een vaatwasser en een dubbele spoelbak.

1e VERDIEPING: via de grote T-vormige overloop, welke aan de voorzijde van de woning toegang biedt tot een balkon, heeft u toegang tot 5 slaapkamers, 4 badkamers een apart toilet en aparte logeer/zonnebankruimte. De waskamer met inbouwkasten en witgoedaansluitingen maakt het plaatje compleet. De 5 slaapkamers: 1 masterbedroom en 4 slaapkamers, waarvan de laatste 4 een vide en badkamermeubel hebben. De vides zijn ideaal te gebruiken als studeerruimte met bureau. De 4 slaapkamers zijn symmetrisch gelegen 2 aparte doucheruimtes met glazen scheidingswand, welke vanaf de overloop bereikbaar zijn. Verder is er op deze verdieping nog een ruimte met ligbad en een aparte ruimte met badkamermeubel.



TUIN: De tuin is zeer mooi aangelegd met diverse terrassen, kiezelbestrating, een waterstroom en een houten tuinhuis. Het perceel is volledig afgesloten door een hekwerken een klimophaag zodat u in alle rust en volledige privacy kunt relaxen bijvoorbeeld in een jacuzzi of hottub. Aan de voorzijde zijn 3 parkeerplaatsen gelegen.

ALGEMENE INFORMATIE:
Dit pand is optimaal geïsoleerd en voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen (buitenzijde donkergrijs, binnenzijde lichtgrijs). Alle vloeren zijn moderne en praktische gietvloeren met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van strak stucwerk, afgewerkt met RVS-plinten.

BIJZONDERHEDEN:
• Moderne, onder doordachte architectuur ontworpen woning.
• Zeer hoogwaardig en luxe afwerkingsniveau.
• Ongekend luxe en ruime keuken voorzien van diverse extra’s.
• De woon-, zit- en eetkamer staan in optimaal contact met de mooie, grote tuin.
• 5 slaapkamers, waarvan 4 met praktische vide en extra badkamers
• Groot praktisch souterrain te gebruiken voor verschillende doeleinden.
• Ruim perceeloppervlakte (935 m2).
• Nabij het centrum van Heythuysen gelegen, maar door de ligging geniet u van optimale rust en privacy in deze villa.
Lees meer Verberg