Instapklare twee-onder-een-kap met inpandig bereikbare garage, terrasoverkapping en tuin op het Zuid-Oosten, op loopafstand van de dorpskern van Roggel.

Verkocht Roggel Dresenstraat 37
Op hoek van de Dresenstraat - Coupmansstraat, vlakbij het centrum van Roggel, is deze leuke instapklare halfvrijstaande woning gelegen. De woning beschikt onder andere over een aanbouw, inpandig bereikbare garage, terrasoverkapping en een vaste trap naar de zolder.
De woning telt inclusief de tweede verdieping vier slaapkamers en heeft o.a. een in 2012 vernieuwde badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.
De onderhoudsarme achtertuin is opnieuw aangelegd (2012) met kunstgras en sierbestrating en een terrasoverkapping.
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1989 en is opgetrokken uit baksteen (spouw) en is zowel op de begane grond als op de verdiepingen voorzien van dubbele beglazing. Dak,- vloer- en spouw isolatie zijn toegepast.

Indeling:

BEGANE GROND: U betreedt de woning via de entree/hal met meterkast (gas-, water- en elektra meter, glasvezel). Half betegeld toilet met wandcloset en fonteintje. De hal is afgewerkt met een lichte tegelvloer die doorloopt over de gehele begane vloer, spachtelputz wanden en toegang tot ... de 1e verdieping.
De L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen aan de voorzijde van de woning. Verder heeft de woonkamer een lichte tegelvloer, stucwanden (zowel granol als glad stucwerk) en gespoten plafond. Vanuit de woonkamer bereikt u de open keuken.
De open keuken heeft boven- en onderkasten, een betegelde achterwand en een kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vlakbed afzuigkap, koel/vries combinatie en een oven. In de keuken bevindt zich het toegangsluik tot de kruipruimte. Achter de keuken is de woonkamer uitgebreid met een tuinkamer waarvan de vloeren doorlopen. Deze ruimte heeft een prima zicht op de tuin en extra lichtinval door de lichtkoepel. Tevens fungeert deze ruimte als doorgang naar de garage en de terrasoverkapping/tuin.
De extra ruime garage is voorzien van een tegelvloer, kunststof schroten plafond, openslaande garagedeuren, vaste wastafel en voldoende elektra-aansluitingen.

1e VERDIEPING: Via de hal trapopgang naar de 1e verdieping met hier drie slaapkamers en een badkamer. De overloop alsmede de slaapkamers zijn voorzien van vinylvloeren, de wanden zijn afgewerkt met structuurwerk en de plafonds zijn voorzien van witte kunststof schrootjes.
De volledig betegelde badkamer (2012) is voorzien van een inloopdouche met deur, duoblok closet, design radiator en vaste wastafel in een fraai badkamer meubel met lades en spiegelkast. De badkamer is tevens voorzien van een witgoedaansluiting.

2e VERDIEPING: Via vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op deze verdieping is een extra (4e) slaapkamer met dakraam en bergruimte in de knieschotten gerealiseerd. Tevens zijn op deze verdieping de cv-ketel (AWB Thermomaster HR combi uit 2006) en mechanische ventilatie unit aanwezig.




BUITENGEDEELTE: De volledig omheinde tuin is ligt op het Zuid -Oosten en is omstreeks 2012 opnieuw aangelegd. Deze prettige tuin is onderhoudsvriendelijk gemaakt door middel van een kunstgras gazon, sierbestrating, borders met kiezelsteen. Verder is deze tuin voorzien van (vernieuwde) schuttingen met afsluitbare achterom en een tweetal terrassen waarvan een met terrasoverkapping.

BIJZONDERHEDEN:
- De woning telt 4 slaapkamers welke laatste op de 2e verdieping is gelegen;
- De woning is voorzien van een aanbouw (tuinkamer) waarachter een terrasoverkapping;
- De woning is geheel voorzien van isolatieglas en grotendeels voorzien van rolluiken;
- Extra grote garage (25 m2)met tegelvloer welke inpandig via de tuinkamer bereikbaar is;
- Onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op zuidoosten met terrasoverkapping en kunstgras;
- Moderne badkamer (2012);
- Stucwerk wandafwerking: granol, glad stucwerk en spachtelputz.

LIGGING: fijn wonen in een rustige woonwijk nabij de kern van Roggel met diens voorzieningen. Aan de achterzijde van de Dresenstraat is een speelveldje voor de jeugd ingericht.
Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.
Lees meer Verberg