Vrijstaand woonhuis met aangebouwde leefkeuken, geschakelde garage (inpandig bereikbaar) en aangrenzende carport.

Verkocht Roggel Tramstraat 52
Dit huis is goed onderhouden en netjes verzorgd, voorzien van alle gemakken zoals een airco, rolluiken, ingebouwd audiosysteem en is o.a. uitgevoerd met strak stucwerk, grote terrasoverkapping, carport en grote leefkeuken.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Praktische provisiekelder met toegang naar de kruipruimte (deze is voorzien van een betonnen bodemafsluiter).

BEGANE GROND:
Hal/entree met meterkast, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en kelder. De hal is voorzien van een fraaie keramische vloertegel en gestucte wanden.
De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een houten parketvloer en strak gestucte wanden. Deze woonkamer is verder voorzien van een sfeervolle houtkachel. De royale raampartij in de voorgevel zorgt voor veel lichtinval en het zijraam is uitgevoerd met een mechanisch bedienbaar rolluik.
Via mooie en-suite deuren komt u in de keuken. De leefkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi magnetron, afzuigkap, vaatwasser en een 4-pits kookplaat met ... afzuigkap. De vloer is voorzien van een antraciete tegelvloer met vloerverwarming. Deze keuken is met recht een leefkeuken te noemen en heeft veel zicht op de achtertuin via een draai-kiep raam en loopdeur welke uitkomen op het overdekte terras. De combinatie met een grote lichtkoepel maken deze keuken een zeer lichte ruimte.
Via het portaal met inbouwkast (opstelling cv-ketel en vloerverwarmingsunit) is de royale toiletruimte bereikbaar. Deze is eveneens geheel betegeld en voorzien van stucwerk wanden en plafond.
Inpandig bereikbare garage met onder gelegen hobbykelder. Garage met tegelvloer, stuwwerk wandafwerking, elektrisch bedienbare sectionaal poort, loopdeur naar het terras, inbouwkastenwand, systeemplafond met spots en een fraai afgewerkte witgoedopstelling;

1e VERDIEPING:

Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met stucwerk wanden en plafond, audio speakers en kunststof ramen met isolerende beglazing en rolluiken.
Deze badkamer is nieuw! Hij is namelijk in 2013 gerealiseerd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, vrijhangend toilet en design radiator. De vloer is afgewerkt met een mooie antraciete tegelvloer met elektrische vloerverwarming welke in combinatie met de witte wandtegel voor een modern geheel zorgt. Het raam is tevens uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik.

Slaapkamer 1 (11,6 m²)
voorzien van laminaatvloer, stucwanden en rolluiken.




Slaapkamer 2 (12,1 m²)
Deze fraaie hoofdslaapkamer voorzien van laminaatvloer, stucwanden, rolluiken en heeft verder een ingebouwde wandkast, plafondspots, airco en een tv-aansluiting.
Slaapkamer 3 (10,9 m²)
voorzien van laminaatvloer, stucwanden, inbouwkast, grote raampartij uitkijkend over de achterzijde van de woning en rolluiken.

ZOLDER:
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder. Deze is netjes afgewerkt met een geïsoleerd dak, houten vloerplaten en treft u de opstelling van het centrale audio systeem.

BUITENGEDEELTE:
De achtertuin is ingericht met een groot overdekt terras (ca. 40 m2). Dit terras heeft een tv-aansluiting en audio speakers. De tuin is grotendeels ingericht met gazon, zandbak, ingebouwde trampoline (gaat mee) en een extra zon terras in de tuin. De tuin ligt geheel beschut en heeft maximale privacy. Tevens beschikt het overdekte terras over een berggedeelte waar tevens een achterom d.m.v. een poort kan worden gecreëerd.
De royale carport aan de voorzijde van de woning zorgt voor een droge achterom.

BIJZONDERHEDEN:
* gehele woning is voorzien van kunststof ramen en buitendeuren, uitgevoerd met een 1-sleutel systeem;
* dak- en glasisolatie;
* gehele woning voorzien van nieuw strak stucwerk;
* Fraaie en grote aanbouw waarin de leefkeuken, portaal, toilet en inpandig toegang tot de garage;
* Grote terrasoverkapping;
* Beschutte, ruime tuin met maximale privacy;
* 3 slaapkamers, waarvan 1 met airco en 2 met een inbouw kastenwand. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken;
* Nieuwe moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet;
* nagenoeg de gehele woning is uitgevoerd met plafondluidsprekers;
* Inpandig bereikbare garage met onder gelegen hobbykelder. Garage met tegelvloer, stuwwerk wandafwerking, elektrisch bedienbare sectionaalpoort, loopdeur naar het terras, inbouwkastenwand, systeemplafond met spots en een fraai afgewerkte witgoedopstelling;
* praktische carport welke een droge toegang geeft naar de achterdeur (achterom);
* Dichtbij de uitvalswegen A2 en de steden Roermond en Weert
Lees meer Verberg