Halfvrijstaand woonhuis met garage/berging, serre, vaste trap naar 2e vd, tuinhuis en tuin gelegen in de wijk "Olympiapark" te Roggel.

Verkocht Roggel Jan Muisstraat 17
INFORMEER NAAR DE NIEUWE PRIJS!

Jonge instapklare twee-onder-één-kapwoning met inpandig bereikbare extra brede garage/berging en serre. Deze woning is goed afgewerkt en is gelegen in een kindvriendelijke buurt tegenover een groen speelveldje, hetgeen het hart van deze woonwijk vormt. Tevens heeft deze woning een vaste trap naar de 2e verdieping welke de mogelijkheid geeft tot een 4e slaapkamer.

INDELING:

BEGANE GROND:
Via een extra brede oprit betreedt u de mooie hal/entree met nieuwe trapbekleding, tegelvloer en meterkast, garderobe, toilet en trapopgang naar de verdieping. Het geheel betegeld luxe toilet (1999) is uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje.
De L-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde een sfeervolle zithoek. U geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen in de voor– en zijgevel met uitzicht op et speelveldje. De rustieke tegelvloer loopt door van de voordeur in de hal tot en met de serre aan de achterzijde van de woning.

Vanuit de achter de woonkamer gelegen serre, komt u bij de ... halfopen keuken met doorlopende tegelvloer. Deze keuken heeft een ergonomische U-opstelling met veel kastruimte en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, te weten: inductie kookplaat (1999), afzuigkap, koelkast (laag model), combi magnetron, vaatwasser en 2x een pannen carrousel. In 1998 is een massief eikenhouten doorgeef bar met veel bergruimte gerealiseerd, welke fraai in de keuken is geïntegreerd.

Aan de achterzijde is de woning vergroot door een kunststof serre met grote schuifdeuren. Deze vormt een open geheel met de woning, biedt veel licht inval en een maximaal zicht op de achtertuin. De vloer van de serre is met tegels en vloerverwarming voorzien. Via de serre is, buiten de keuken, ook de garage/berging inpandig bereikbaar. Deze ruimte doet dienst als o.a. berging/bijkeuken en wordt tevens gebruikt als "achterom" doordat de kantelpoort in 1997 is vervangen door een pui met loopdeur. Verder is deze praktische ruimte aan de achterzijde uitgevoerd met een loopdeur naar de tuin en zijn hier tevens de witgoedaansluitingen en de vloerverwarmings-unit (aparte schakeling voor serrekeuken en woonkamer). Vanuit deze ruimte kunt u zowel de tuinverlichting als de sproei-installatie bedienen.


VERDIEPING 1:
Via de trapopgang in de hal/entree bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Deze biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. ± 13 m², ± 11 m² en ± 8 m²) en de badkamer. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van behang. De hoofdslaapkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen, heeft een dakkapel.
De geheel betegelde en in 2000 vernieuwde badkamer is sfeervol uitgevoerd en ingericht met een douche, wandcloset, design radiator, ligbad en een wastafelmeubel. Zowel het tegelwerk als het sanitair is uitgevoerd in een lichte crème tint en de vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

VERDIEPING 2:
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte is in gebruik als bergzolder en is voorzien van vloerbedekking. Hier kunt u met gemak een vierde slaapkamer realiseren. Er bevinden zich in deze ruimte tevens de witgoedaansluitingen en de opstelling van de nieuwe cv-ketel (Nefit Topline HR combi 2014).





BUITENGEDEELTE: Geheel omheinde, fraai aangelegde achtertuin is ingericht met een ruim terras, fraaie plantenborders en een houten tuinhuis. De tuin heeft een afmeting van circa 13 meter diep en circa 9 meter breed. Zowel de voorgevel als de achtergevel zijn voorzien van afsluitbare buitenkranen. In de extra brede voorzijde van het perceel zijn eventueel meer parkeerplaatsen te realiseren.


BIJZONDERHEDEN:
- goed onderhouden en instapklare woning;
- begane grond v.v. vloerverwarming;
- nieuwe cv-ketel (2014);
- kunststof serre;
- horren (slaapkamer en badkamer;
- de gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en horren;
- inpandig bereikbare extra brede garage/berging met pui en loopdeur (1997);
- luxe sanitair 1999/2000;
- mooi aangelegde tuin met houten tuinhuis en ruim terras;
- vaste trap naar de ruime zolderverdieping welke mogelijkheid biedt tot een 4e slaapkamer.
Lees meer Verberg