Halfvrijstaand met de garage geschakelde woning met slaap- en badkamer op de begane grondvloer, nabij centrum en voorzieningen van Roggel gelegen.

Verkocht ROGGEL Baetserveldsingel 12
Halfvrijstaand met de garage geschakelde levensloop bestendige woning met slaap- en badkamer op de begane grondvloer. Deze woning is gelegen in de rustige woonwijk "Olympiapark" nabij het centrum en de voorzieningen van Roggel.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorkant van de woning met hier de hal/entree met meterkast, berg-/trapkast en toegang tot de woonkamer en garage.

Inpandig via de hal/entree te bereiken garage met hier de was voorzieningen en witgoedaansluitingen. De garage is verwarmd en ruim genoeg voor o.a. uw auto en fietsen te plaatsen en overige bergruimte. De garage is verder voorzien van kantelpoort en elektra- en wateraansluitingen.

Doorzon woonkamer met mooie sfeervolle houten vloer met visgraat motief (2010 geschuurd en gelakt) en openslaande tuindeuren naar het terras. Oppervlakte ca. 28m2.
Aan de achterzijde van de woning gelegen lichte open keuken met L-vormige opstelling welke is voorzien van een hout-look kunststof werkblad. Verder is deze keuken uitgevoerd met een 4-pits ... gaskookplaat, afzuigkap, (losse) koelkast en een combi magnetron. Zowel de keuken als de woonkamer hebben een fraai tuincontact.

Via tussenportaal met vinylvloer heeft u toegang tot de 1e verdieping, toiletruimte, bad- en slaapkamer gelegen op de begane grondvloer.
Volledig betegeld toilet met fonteintje. Ruime ouder slaapkamer (ca. 13m2) met tuincontact via de openslaande deuren.
Volledig betegelde badkamer (vergrote variant) is uitgevoerd met een ligbad, douche cabine, ruim badkamermeubel met onderkast, wastafel, spiegel, verlichting en hangkast. Tevens is de badkamer voorzien van een witgoedaansluiting.

1e VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (resp. 11 en 18m2) voorzien van vloerbedekking en behang wandafwerking.
Tevens is er op deze verdieping een praktische berging waar o.a. de CV-ketel (Nefit Topline 2013) staat op gesteld.

2e VERDIEPING:
Via een mangat (met losse trap) bereikbare bergzolder (ca. 10 m2).

BUITENGEDEELTE:
Geheel omheinde fraaie tuin, gelegen op het zuid-oosten, met plantenborders, vijver en gazon en tuinhuis. Twee terrassen, waarvan 1 overdekt (terrasoverkapping 1995), terras waar u heerlijk en lang kunt genieten van de zon.
In 2014 is samen met de buren de voortuin opnieuw aangelegd.







BIJZONDERHEDEN:
* Levensbestendige woning met bad- en slaapkamer op de begane grondvloer en nog 2 slaapkamers en berging op de verdieping;
* Nabij centrum en voorzieningen van Roggel;
* Mooie houten visgraadvloer in de woonkamer;
* Overkapping en fraai aangelegde en op het zuiden gelegen tuin met vijver;
* Nieuwe cv-ketel (2013);
* Volledig geïsoleerd.
Lees meer Verberg