Halfvrijstaand woonhuis met garage, carport, terrasoverkapping en separate berging.

Verkocht Roggel Schuttersveld 7
In een kindvriendelijke woonwijk, met een speeltuintje om de hoek, ligt deze halfvrijstaande woning met carport en garage. Deze woning is in de jaren 90 aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor geniet u van extra leefruimte op de begane grond. Deze woning is qua prijs/kwaliteit verhouding ideaal voor starters!


INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde van de woning met hier de hal/entree met meterkast, half betegeld toilet met fonteintje en toegang tot de 1e verdieping en de woonkamer.
Ruime, lichte woonkamer met sfeervolle houten vloer (2007), gestucte wanden, plafond met sierlijst en elektrisch bedienbare rolluiken.
Mooie, riante serre met tegelvloer en voldoende ruimte voor een grote eettafel. De dubbele tuindeuren bieden u toegang tot de achtertuin en zorgen voor veel lichtinval.
Via de serre is de lichte keuken met tegelvloer bereikbaar. De L-opstelling (ca. 2004) is uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en spotjes in het plafond.

1e VERDIEPING:
Op de 1e verdieping treft u 3 ... slaapkamers (resp. ± 12 m², ± 11 m² en ± 4,5 m²) voorzien van vinylvloer en kunststof draai/kiepramen. Alle slaapkamer zijn uitgevoerd met rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde heeft tevens elektrisch bedienbare rolluiken.
Volledig betegelde badkamer (ca. 2004) met douche met glazen douchewand en badkamermeubel.

2e VERDIEPING:
via een vlizotrap bereikt u de uit twee delen bestaande bergzolder. Op het eerste deels staat de cv-ketel (2004), wasmachine en droger opgesteld en het tweede deels is in gebruik als bergruimte.

BUITENGEDEELTE:
Onderhoudsvriendelijke, volledig beklinkerde achtertuin met is op het noordwesten gelegen en heeft een ruime overkapping en separate berging. De volledig geïsoleerde garage is in 2006 aangebouwd en aan zowel de voor- als aan de achterzijde voorzien opslaande garagepoorten. Tevens staat er in de garage een keukenblok opgesteld.
Aan de voorzijde is een praktische en ruime carport gerealiseerd (2007).










BIJZONDERHEDEN:
* Ideale starterswoning nabij voorzieningen in Roggel;
* Volledig voorzien van kunststof kozijnen aan de voorzijde voorzien van rolluiken;
* Sfeervolle houten vloer;
* Serre/tuinkamer;
* Overkapping in de achtertuin;
* gehele woning is voorzien van rolluiken (2005 en geheel elektrisch bedienbaar);
* de gehele woning is voorzien van muur- dak- en glasisolatie;
* Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin met tuinberging en overkapping/loungehoek;
* praktische goed geïsoleerde garage met dubbele deuren en een carport.
Lees meer Verberg