Instapklare woning met uitbouw, inpandige garage met carport en ruime tuin nabij het centrum van Roggel.

Verkocht ROGGEL Schuttersveld 10
Instapklare woning met uitbouw, inpandige garage met carport en ruime tuin nabij het centrum van Roggel.

INDELING:

De entree is via de ruime carport aan de voorzijde van de woning gelegen. De ontvangsthal met tegelvloer, garderobenis, meterkast, kruipruimte en toilet geeft direct toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de verdieping. Geheel betegeld ruim toilet voorzien van wandcloset.

Sfeervolle, ruime doorzon woonkamer (ca. 33 m2) met vinylvloer en trapkast. De wanden zijn voorzien van spachtelputz wandafwerking. Aan de voorzijde van de woonkamer is een gezellige tv-hoek gecreëerd.
De pui aan de achterzijde van de woning geeft veel lichtinval en een fraai uitzicht op het terras en de tuin.

De ruime halfopen keuken met tegelvloer en een nieuwe L-vormige keukenblok (2009), is aan de achterzijde van de woning in de uitbouw gesitueerd en heeft een fraai uitzicht over het terras en de achtertuin. De keukenopstelling is voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser, ... 5-pits gaskookplaat , afzuigkap, close-in boiler en een 1½ spoelbak.

Via de keuken bereikt u het portaaltje/bijkeuken met tegelvloer, provisieruimte, diepvriesopstelling (incl. witgoed aansluitingen), vaste wastafel, buitendeur en lichtkoepel.

De inpandig bereikbare garage is uitgevoerd met een handige vlierzolder, tegelvloer, loopdeur naar de carport, wastafel, verwarming, en witgoed aansluitingen.

De 1 jaar geleden gerenoveerde fraaie achtertuin biedt veel ruimte en is voorzien van een groot terras, plantenborders, zonnescherm (2002) en een in spouw gemetselde tuinberging met tegelvloer en grondwaterput en hydrofoor (tevens t.b.v. de voortuin). Aan de achterzijde is tuin heerlijk vrij, op het zuiden gelegen en biedt de maximale privacy.


VERDIEPING:
Via de overloop met granol wandafwerking, en doorlopende vinylvloer (2007) zijn drie slaapkamers ( ca. 8 12 en 6,5 m2 groot) en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers met vinylvloer zijn voorzien van kunststof kozijnen (2000) en horren.

De licht betegelde badkamer (2007) is ingericht met en voorzien van een ligbad met douchescherm, vaste wastafel, kunststof kozijn met decoglas en rolluik, design radiator en wandcloset.

2e VERDIEPING:
Via een vlizo trap bereikbare grote bergzolder (beton dek) met opstelling van een recente cv-ketel en mechanische ventilatie.

BIJZONDERHEDEN:
• Fraaie goed onderhouden woning ideaal voor werk aan huis;
* Ruim perceel en vrije achterzijde;
• Inpandig bereikbare garage;
• Aanbouw waarin de keuken en portaal zij gelegen;
• Handige provisieruimte;
• De gehele woning is in 2011 opnieuw gevoegd;
• De gehele verdieping is voorzien van rolluiken;
• Nieuw aangelegde tuin (2011);
• Nefit HR cv-ketel (2007);
• De woning is voorzien van trespa boeiborden;
• Nagenoeg de gehele woning is voorzien kunststof kozijnen en ramen met HR++ glas (2000);
• Mooie inbouw keuken v.v. inbouwapparatuur (2009).
Lees meer Verberg