Halfvrijstaande hoekwoning met garage op loopafstand van de voorzieningen van het dorp Roggel

Verkocht ROGGEL Maassenstraat 8
Halfvrijstaande hoekwoning met aanbouw (waarin de bijkeuken en doucheruimte), inpandig bereikbare garage en patiotuin met prachtig uitzicht over de achter gelegen tuinen, op loopafstand van de voorzieningen van het dorp Roggel.

INDELING:

SOUTERRAIN:
Ruime provisiekelder met voldoende stahoogte en voorzien van schappen voor opslag van oa diverse levensmiddelen en eventueel het plaatsen van de diepvries en extra koelkast.

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de kunststof voordeur aan de zijkant van de woning met hier de hal/entree. De hal met donkere tegelvloer, meterkast, toilet geeft direct toegang tot de kelder, verdieping en eetkeuken. Het toilet is half betegeld en uitgevoerd met een staand closet en verwarming.

De dichte eetkeuken heeft een een eikenhouten rechte keukenblok-opstelling met boven- en onderkasten, betegelde achterwand en houten aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit het keukenraam (zijkant van de woning) heeft u een mooi uitzicht ... over de oprit en straat. Er is ook nog voldoende ruimte in de keuken om een eettafel te plaatsen.

De doorzon-woonkamer met vanuit de keuken doorlopende plavuizen tegelvloer heeft een oppervlakte van ca. 23 m2 en is uitgevoerd met een in schoonmetselwerk vervaardigde schouw met sfeervolle smeedijzeren houtkachel.

De achterbouw/bijkeuken met tegelvloer en lichtkoepel is voorzien van een "washoek" met witgoedaansluitingen en een warmwater geiser. Verder heeft u hier toegang tot de betegelde doucheruimte met vaste wastafel. De aanbouw geeft verder toegang tot de patiotuin en garage.

Inpandig bereikbare garage met smeerput, keukenblokje met wateraansluiting en houten garagedeuren.

1eVERDIEPING:
Via de trapopgang met vaste vloerbedekking bereikt u de 1e verdieping met hier 4 slaapkamers (resp. groot ca. 7, 9, 10 en 12 m2).
De slaapkamers zijn alle voorzien van vloerbedekking, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en behangen wandafwerking. Een slaapkamer is verder voorzien van een wastafel en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft dubbele openslaande deuren naar het platte dak van de aanbouw. De hoofdslaapkamer heeft een tv-aansluiting.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder met hier de CV-opstelling.




BUITENGEDEELTE:
De patiotuin bestaat uit een bestraat terras van ca. 25 m2 en heeft een prachtig uitzicht op de achter liggende tuinen zonder inkijk, dus maximale privacy!

BIJZONDERHEDEN:
* Volledig voorzien van kunststof kozijnen;
* Bovenverdieping met rolluiken;
* Inpandig bereikbare garage met smeerput;
* Zij-tuin en patiotuin met prachtig uitzicht en maximale privacy!
* Op loopafstand van de kern van Roggel.
Lees meer Verberg