Nabij voorzieningen in Roggel gelegen moderne ruime instapklare woning.

Verkocht ROGGEL Klaproosstraat 16
In de dorpskern van Roggel ligt deze verrassende ruime, uitgebouwde en gemoderniseerde woning. Deze woning biedt u het comfort van een zeer ruime living door de grote uitbouw aan de achterzijde, extra slaap-/werkkamer door een opbouw boven de garage. Laat u verrassen en kom kijken!

OMSCHRIJVING:
Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant met hier een ruime beklinkerde oprit en carport, zodat u altijd droog binnenloopt.
De hal kenmerkt zich door een diagonaal gelegde natuurstenen tegelvloer die doorloopt in het toilet. Het toilet is volledig betegeld en is voorzien van een wandcloset, verwarming en fonteintje. Tevens treft u de meterkast en biedt de hal toegang tot de woonkamer.
Zeer ruime en speels ingedeelde woonkamer. Dit is ontstaan doordat de woning aan de achterzijde royaal is uitgebouwd en de keuken is verplaatst. De uitbouw is uitgevoerd met een flinke lichtstraat en dubbele openslaande terrasdeuren, waardoor u veel extra lichtinval en een optimaal tuincontact ervaart. De voorzijde van de woonkamer ... wordt nu gebruikt als speelhoek voor de kinderen, in het midden treft u een lounge/ tv opstelling en aan de achterzijde in de uitbouw is nu in gebruik als eetgedeelte. Uiteraard naar believen in te delen! Verder heeft de woonkamer een mooie, rustieke parketvloer, strak gestucte wanden (waarvan een wand in kleur) en het plafond met sierlijsten en spotjes. Onder de trap bevindt zich een praktische bergkast voor proviand.
De moderne en lichte keuken is uitgevoerd met twee rechte inbouwblokken, een half betegelde achterwand en een mooie zwart granieten aanrechtblad met wasbak. Verder heeft de keuken de volgende inbouwapparatuur, te weten: een 5-pits gaskookplaat, RVS achterwand en afzuigkap, grote elektrische oven, close-in-boiler en koelkast. De mooi diagonaal gelegde natuurstenen tegelvloer loopt tevens door in de bijkeuken en is voorzien van vloerverwarming.

De achterbouw/bijkeuken uitgevoerd met witgoedaansluitingen, een extra werkblad en toegang tot de tuin en garage. Verder is de garage via een loopdeur toegankelijk via de oprit met hier een carport. De garage is verder voorzien van een tegelvloer, verwarming, water en verlichting. De oude keuken is hier opgesteld voor extra bergruimte en comfort.

1e VERDIEPING:
Over de vloeren op de gehele verdieping, de overloop en slaapkamers, ligt een mooie laminaatvloer. De verdieping telt 4 slaapkamers welke voorzien zijn van stucwerk wanden en enkele behangen wanden en lambrisering rondom de verwarming. De grote ouder slaapkamer is tevens voorzien van een grote praktische inbouw kastenwand.
Het sanitair op de verdieping is uitgevoerd met een apart volledig betegeld toilet met wandcloset en een moderne badkamer.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad en zeer groot badkamermeubel met wastafel, spiegel , spotjes en 2 hangkasten aan beide zijden.




BUITENGEDEELTE:
Omsloten en op het zuiden gelegen achtertuin met gazon, beklinkerd terras, leibeuken voor extra privacy en groen. Achter in de tuin treft u een gemetseld fraai tuinhuis met ruime en gezellige overkapping waar het ook in de avonden nog heerlijk toeven is!

BIJZONDERHEDEN:
* Instapklare woning nabij voorzieningen;
* Woonkamer met uitbouw (woonkamer van ca. 50 m2!), veel lichtinval en optimaal tuincontact;
* Nieuwe keuken en sanitair;
* Houten kozijnen met draai/kiep ramen en rolluiken;
* Goed isolatiepakket;
* Tuin op het zuiden met veel privacy en gemetseld tuinhuis met ruime overkapping.

Lees meer Verberg