Vrijstaande woning met aangebouwde garage, carport en veel leefruimte

Verkocht Nunhem De Beemden 7
<B>In een verkeersluwe, jonge woonwijk ligt deze instapklare, vrijstaande woning met aangebouwde garage, carport en veel leefruimte. Kenmerkend voor deze woning is de grote hoeveelheid lichtinval, de sfeervolle hoogwaardige afwerking, mooie hoekligging en riante en goed verzorgde siertuin.<B>

Indeling:
Via de carport aan de linkerzijkant van de woning betreed u de woning. De fraaie entree met doorlopende marmeren vloer, garderobe, trapopgang, meterkast luxe toiletruimte geeft direct toegang tot de woonkamer. Geheel betegeld toilet is met duurzame materialen afgewerkt zoals een wandcloset en fonteintje van Villeroy en Boch.

Via de hal/entree bereikt u de aan de voorzijde van de woning gelegen sfeervolle zitkamer met erker. De wanden zijn voorzien van een luxe behang. De plafonds van de begane grond zijn voorzien van fraai stucwerk en biedt de mogelijkheid tot het creëren van een sfeervolle kachel of openhaard. De zitkamer en eetkamer samen zijn ca. 42 m2 groot.

In de eetkamer kunt u genieten van het prachtige uitzicht ... over de aangelegde siertuin. De eetkamer is uitermate licht daar deze is uitgevoerd met een schuifpui naar het terras en zijraam van de uitbouw. De ingebouwde rolluiken zijn grotendeels elektrisch bedienbaar.

De gesloten keuken (ca. 2000) is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft vanuit de keukentafel eveneens een fraai uitzicht over de achtertuin. De tot aan het plafond aansluitende luxe hoogglans keukenopstand, met granieten werkblad, is voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: combi oven/magnetron, keramische kookplaat, RVS-afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een aparte diepvries. Tevens heeft de keuken een loopdeur naar de tuin.

Aansluitend de bijkeuken met witgoed aansluitingen en wandkast met hierin ondermeer de opstelling cv-ketel (Vaillant Thermocompact 2000) via de bijkeuken heeft u een directe inpandige toegang tot de aanbouwde garage.

De verwarmde garage heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een loopdeur en is voorzien van een tegelvloer en wastafel .

TUIN:
Verrassende, omsloten achtertuin met veel privacy en een met sierbestrating beklinkerde terras, een tweede zonterras, mooie pergola, gazon en diverse plantenborders.
Deze fraai onder architectuur aangelegde tuin is op het Zuidoosten gelegen.

1e VERDIEPING:
Via de hal met open hardhouten trap bereikt u de 1e verdieping. Op de 1e verdieping treft u een grote overloop met trapopgang, 3 slaapkamers ( ca. 17, 13 en 9 m2 groot) en een nette badkamer aan.

De gehele bovenverdieping is uitgevoerd met isolerende beglazing, rolluiken en vloerbedekking. De hoofdslaapkamer is voorzien van tv-aansluiting.

De licht geheel betegelde badkamer is ingericht met en voorzien van een tweepersoons ligbad, douchecabine, design radiator, vaste wastafel, wandcloset, elektrische vloerverwarming en ingebouwde rolluiken. Het sanitair is van Villeroy en Boch.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare zolderverdieping heeft de mogelijkheid tot het creëren van 2 extra slaap-/hobbykamers. Zowel de voor- als achtergevel is voorzien van een raamparty voor voldoende daglicht en biedt een geweldig uitzicht over de omgeving.

OMGEVING:
Nunhem vormt sinds 2007 een deel van de gemeente Leudal . Nunhem is een dorp dat bestaat uit een kern met circa 674 inwoners. Het dorp is goed bereikbaar via de N273 (Napoleonsweg), welke een prima verbinding vormt naar de stad Roermond, de A73 en A2.
Roermond is een sfeervolle en gastvrije stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart, het Designer Outlet, het RetailPark en een unieke ligging aan de Maasplassen.

ALGEMENE INFORMATIE:
• Bouwjaar : 2000
• Perceel : 472 m2
• Woonoppervlakte : ca. 110 m2
• Inhoud : ca. 560 m3 incl. garage
• Nutsvoorziening : gas/water/elektra
• C.v. : Vaillant HR combi c.v.-ketel (2000)
• Warmwater : via de c.v.-ketel opgesteld in de bijkeuken (bg).
• Isolatie : spouw, vloeren, dak, glas

BIJZONDERHEDEN:
• Luxe, instapklare en goed onderhouden woning afgewerkt met hoogwaardige materialen.
• Fraaie hoekligging in verkeersluwe straat nabij speelveldje en wandelpad.
• Ruime onder architectuur aangelegde siertuin.
• Met uitzondering van de garage is begane grond voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.
• Inpandig bereikbare garage met carport
• Moderne inbouwkeuken en sanitair.
• De woning is geheel voorzien van ingebouwde rolluiken waarvan diverse elektrisch bedienbaar.
• Vaste trap naar de 2e verdieping met mogelijkheid 4e en 5e slaapkamer!
• Jonge volledig geïsoleerde woning.
Lees meer Verberg