Vrijstaand met de garage geschakelde woning met serre en fraaie tuin.

Verkocht Neer Winterstraat 41
Op loopafstand van de kern van Neer en nabij de sportvelden ligt deze mooie geschakelde woning. Deze woning heeft een ruime en lichte woonkamer met open haard en een aangebouwde lichte serre met fraai uitzicht over de tuin (perceel 333 m2). Deze vrijstaande met de garage geschakelde woning is o.a. voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, een royale serre met mooi zicht op de achtertuin, fraaie keuken, 2 slaapkamers (mogelijk weer 3) op de verdieping en een inpandig bereikbare aangebouwde garage. De omsloten achtertuin is netjes en verzorgd ingericht en voorzien van een fraai houten tuinhuis. Achter de tuin ligt een groot perceel met de mogelijkheid een deel over te nemen. Via de N273 is er een snelle verbinding richting Roermond en Venlo.

INDELING

BEGANE GROND: Middels een overdekte entree, waar in 2007 een nieuwe aluminium pui is geplaatst, komt men in de ruime en lichte hal met toiletruimte. Op de vloer ligt een mooie en hoogwaardige laminaatvloer welke doorloopt naar de woonkamer en keuken. De wanden zijn in ... 2016 uitgevoerd met stucwerk. Het toilet is geheel betegeld en uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje. De ruime doorzon woonkamer (42 m²) is middels een gezellige kachel verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Tevens heeft de woonkamer een hoogwaardige laminaatvloer (2007) en zijn de ramen aan de voorzijde van de woonkamer uitgevoerd met elektrisch bedienbare screens. De wanden en plafond zijn in 2007 en 2916 uitgevoerd met stucwerk wandafwerking. In de gesloten keuken met doorlopende vloer van uit de woonkamer staat een fraaie tijdloze keukenopstelling (Siematic 1993) welke in 2016 is gerenoveerd en voorzien is van diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat en als een mooi kunststof werkblad. Praktisch is de bijkeuken met muurkast v.v. witgoed- en droger aansluiting en cv-ketel (2002). Tevens is er een loopdeur naar de tuin als naar de garage. De inpandige bereikbare aangebouwde garage is voorzien van stalen kantelpoort. Hier bevinden zich eveneens de aansluitingen voor witgoedapparatuur.
.
Vanuit de woonkamer is de serre bereikbaar. Deze lichte aluminium serre met zonwerend glas (wanden en dak) is in 1999 gebouwd en heeft eveneens een diagonaal gelegde tegelvloer en schuifhordeuren. Deze serre voorziet in een fraai uitzicht op de mooie achtertuin en is tevens uitgevoerd met een airco (afgesteld voor de woonkamer, keuken en serre) en elektrisch bedienbare screens (dak);
De tuin is mooi aangelegd met en gazon, een planten borders, waterpartij en een houten tuinhuis waar men heerlijk kan vertoeven.

EERSTE VERDIEPING: De verdieping is bereikbaar via de trap in de woonkamer. De overloop met tochtportaal biedt toegang tot de 2 (oorspronkelijk 3) slaapkamers, de badkamer en een praktische bergkast. De slaapkamers zijn respectievelijk 12 m² en 17 m² en voorzien van vloerbedekking en houten schroten plafonds. De badkamer is compact en neutraal en is voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet.

BUITENGEDEELTE: De achtertuin is netjes verzorgd en ingedeeld met een terras, gazon, tuinhuis en diverse borders en een fraai aangelegde rotsparty. Achter in de tuin bevindt zich een berging/hobbyruimte, welke is voorzien van elektra en water. (een deel van de achtertuin is gemeente grond welke op dit moment van de gemeente Leudal wordt gehuurd. Deze grond is eventueel te koop).




BIJZONDERHEDEN:
- Nette geschakdelde-woning met glas- en spouwmuurisolatie (jaren 80);
- Serre 1999. Deze is uitgevoerd met zonwerend glas en elektrisch bedienbare screens;
- Kunststof kozijnen met HR isolatieglas (woonkamer voorzijde 2007, rest van de woning 1999);
- Aluminium voordeurpui (2007);
- Meterkast vernieuwd in 2016;
- Aangebouwde garage (inpandig bereikbaar via bijkeuken);
- 2 slaapkamers (origineel 3) waarvan 1 slaapkamer met airco-unit (2007);
- Deel van de tuin is gehuurd van de gemeente Leudal, deze grond is eventueel te koop;
- Tuingrond achterburen eveneens mogelijk te koop;
- In de buurt van de N273 naar Roermond en Venlo.

LIGGING:
Neer (Limburgs: Naer) heeft een paar toeristische pareltjes, zoals de bierbrouwerij, het klooster Keizerbosch en de oude Friedesse watermolen, midden in het dorp. Een bezoek aan het historische dorpscentrum met imposante kerk en fraaie historische panden en geveltjes is een aanrader. In de omgeving van het dorp kunt u onder meer genieten van de prachtige vergezichten over de Maas en van de Neerbeek met zijn vistrappen. Daarnaast is Neer bekend om het windmolenpark aan de rand van het dorp. In 2011 won Neer de titel voor “Het leukste dorp van Limburg!”.
Lees meer Verberg