Zeer fraai gerenoveerde en uitgebouwde halfvrijstaande woning met garage.

Verkocht Meijel Aan Sanders'Molen 7
Deze woning is gebouwd in 1954 en vanaf 2015 gerenoveerd. Verder beschikt deze woning over een geheel nieuw gebouwde aanbouw met luxe leefkeuken, achterbouw uitgevoerd met portaal met cv-ruimte en sanitair.
De woning heeft o.a. 3 slaapkamers, fraaie L-vormige woonkamer, maar liefst 2 badkamers, keurige voor- én achtertuin, privé oprit en grote garage.

Inhoud ca. 527 m3 incl. garage
Bouwjaar woning: 1954
Renovatiejaar: 2015
Perceeloppervlakte: 310 m2
Vraagprijs: € 269.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg nader te bepalen


indeling:

SOUTERRAIN:
Praktische provisiekelder onder de hal/entree van de woning (oppervlakte ca 6.5 m2).

BEGANE GROND:
De ingang ligt aan de zijkant van de woning. Via de frisse en geheel gestucte hal/entree met meterkast, trapopgang naar de verdieping en toegang naar de kelder komt u uit in de ruime Living. De L-vormige woonkamer heeft voldoende ruimte voor zowel een gezellige eet- als zitgelegenheid. De gehele begane grond is voorzien van een strakke tegelvloer met vloerverwarming. De ... wanden en plafonds zijn uitgevoerd met glad stucwerk en stuclijsten.

Als eerste treft u een grote leefkeuken in de ruime aanbouw aan. Deze royale keuken is uitgevoerd met een aan één zijde opgesteld modern recht keukenblok. Deze keuken is uitgevoerd met een vaatwasser, inductie kookplaat met RVS-afzuigkap, koelkast, vrieskast en combi magnetron. Aan de andere zijde van de keuken is een grote eettafel geplaatst. Vanuit de keukenruimte heeft u toegang tot de bijkeuken/portaal welke toegang geeft tot de achtertuin (achterom), toilet en badkamer. In het portaal is tevens een cv-ruimte gerealiseerd met hierin de cv-ketel opstelling (Nefit Topline) en de opstelling van de vloerverwarmings-unit. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. De badkamer, eveneens geheel betegeld, is uitgevoerd met een inloopdouche, wastafelmeubel en design radiator.
Aan de achterzijde van de aanbouw is een separaat te bereiken grote garage gebouwd, welke is uitgevoerd met een gevlinderde betonvloer.

EERSTE VERDIEPING:
Via een fraaie houten trapopgang vanuit de hal komt u uit op de overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van modern en duurzaam laminaat.



De complete en geheel betegelde badkamer (bouwjaar ca. 2011) is voorzien van een ligbad (met whirlpool- en douchefunctie), wandcloset, wastafelmeubel, design radiator en mechanische ventilatie.

ZOLDER:
Via vlizotrap bereikt u de zolder. Een ideale ruimte om te gebruiken als opslagruimte. Het dak verkeert in een originele staat.

BUITENGEDEELTE:
De keurige achtertuin is geheel omheind, gelegen op het noorden en beschikt over gazon, schuttingen, bestrating en buiten-elektra.

BIJZONDERHEDEN:
- De woning is gelegen op loopafstand van school, kinderdagverblijf en dorpskern;
- De woning is grotendeels gerenoveerd;
- In 2015 nieuwgebouwde en volledig geisoleerde aanbouw;
- De ramen zijn van kunststof met dubbele beglazing, grotendeels uit de jaren 90 en een nieuwe kunststof achterdeur 2015;
- 2 moderne badkamers;
- Meterkast met nieuwe automaatgroepen
- Luxe complete leefkeuken;
- Provisiekelder aanwezig;
Lees meer Verberg