Halfvrijstaande woning met aangebouwde serre en inpandige garage en berging.

Verkocht Ittervoort Leliestraat 13
Deze verrassend ruime halfvrijstaande met de garage geschakelde woning is o.a. voorzien van een nieuwe keuken, aangebouwde serre en een extra lange inpandig bereikbare garage doorlopend in de berging. Aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning is een ruime serre gelegen met grote schuifpui met een optimaal tuincontact.



Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde van de woning met hier de hal/entree met meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje, toegang tot de keuken, trapopgang naar de 1e verdieping en middels glazen deur toegang tot de woonkamer.
Een rechte doorzon woonkamer met houten vloer en gestucte wanden en plafond met toegang naar de keuken en open doorgang naar de serre, hetgeen veel licht en ruimte genereert.

Gesloten keuken (2012) met rechte opstelling. De in een donkere kleur gespoten boven- en onderkasten zijn voorzien van lades. Verder een betegelde achterwand en een terrazzo aanrechtblad. De keuken is verder uitgevoerd met een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap. ... Een barretje geeft speels contact met de serre. Tenslotte is er een losse kastenwand met lades, een apothekerskast, combi magnetron en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische kelderkast en is er tevens een deur naar de inpandige garage en berging.

Uitbouw met ruime, lichte serre met tegelvloer en plafond met spotjes. Over de gehele breedte glas met schuifpui, hierdoor geniet u van optimaal tuincontact.

1e VERDIEPING:
Via vaste trapopgang toegang tot de 1e verdieping. Ruime overloop met doorlopende laminaatvloer over de 3 slaapkamers.
Volledig betegelde badkamer met ligbad met douche functie, wastafel en 2e toilet.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare (berg)zolder.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde tuin met gazon, diverse plantenborders en twee terrassen en stenen/gemetselde barbecue.
Garage in opgedeeld in twee ruimtes. Waarvan een gedeelte in gebruik voor de witgoedopstelling, cv-ruimte. Tenslotte is er een praktische loopdeur en de kantelpoort t.b.v. fietsen en uw motor/bromfiets.






BIJZONDERHEDEN:
- ruime woning met inpandig bereikbare garage met doorlopende berging
- nieuwe keuken 2012
- ruim perceel met fijne tuin
- grote, lichte serre met optimaal tuincontact
- kunststof kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels rolluiken
- nabij speelveldje
Lees meer Verberg