Halfvrijstaand woonhuis met garage, carport, tuinhuis en tuin

Verkocht Horn Kloppe-ven 12
In leuke en kindvriendelijke woonwijk in Horn gelegen twee onder een kap woning met garage, gesloten carport, tuinhuis gelegen op een royaal en extra breed perceel van maar liefst 327m2.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met toilet uitgevoerd met een duoblok closet en fonteintjte, meterkast en trapopgang naar 1e verdieping.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met doorlopende houten vloer en dubbele tuindeuren. Afmeting: ca. 28 m2.

De gesloten keuken met doorlopende houten vloer is in 1995 voorzien van een nieuwe keukeninrichting, te weten aan de rechter zijde een recht keukenblok v.v. een ingebouwde vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap en aan de linkerzijde een unit met koelkast, vrieskast en combi magnetron. Vanuit de keuken kunt u via een loopdeur naar de tuin.

1e VERDIEPING:
Via trapopgang vanuit de hal gaat u naar de 1e verdieping met hier de overloop met een doorlopende vloerbedekking en behangafwerking op de wanden, 3 slaapkamers en een ... badkamer. De badkamer met schuinplafond is uitgevoerd met een vinylvloer en spuitwerk wandafwerking en is voorzien van een douchecabine met thermostaat kraan, duoblok closet, witgoedaansluitingen en een wastafel.
De 3 slaapkamers hebben de volgende afmeting: (12,5, 8,3, 6,2).

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder met betonnen vloer, Velux dakraam en hier de cv-ketel opstelling (1984) en separate boiler (Vaillant 1994).

BUITENGEDEELTE:
Fraaie op het Noord-oosten gesitueerde tuin v.v. gazon, plantenborders en een houten tuinhuisje waarvan recent vernieuwd dak en goten. Deze tuin heeft diverse verrassende elementen.

Aanpandige garage (6 x 3 meter) met betonvloer, stalen kanteldeur en elektra- en wateraansluiting.
Een extra carport, welke aan de voorzijde met een dubbele poort is afgesloten.

BIJZONDERHEDEN:
- prettige woning ideaal voor starters of senioren;
- extra breed perceel, waardoor er naast de garage nog een carport is gecreëerd;
- volledig isolatiepakket;
- GIW 1984;
- prettige woonwijk.
Lees meer Verberg