Ruim tussengelegen woonhuis met eigen achterom en een separaat gelegen garagebox.

Verkocht Horn Schoolstraat 10
Ruime en sfeervolle tussenwoning met 3 verdiepingen, aangelegde en beklinkerde achtertuin met eigen achterom en een separaat gelegen garagebox. Deze woning, met balkon aan de achterzijde, is gelegen zowel op korte afstand van het centrum als aan de rand van Horn.

Indeling:

BEGANE GROND:
Via de overdekte entree aan de voorzijde van de woning met nieuwe kunststof voordeur (2015), betreedt u de hal met hier het toilet. De ontvangsthal met tapijttegels, toegang tot de kruipruimte en toilet geeft direct toegang tot de woonkamer met open keuken. Het toilet is in 2013 opnieuw betegeld en voorzien van een wandcloset.
Nagenoeg de gehele begane grondvloer is voorzien van een lichte laminaatvloer. De open keuken met muur/meterkast is aan de voorzijde van de woning gelegen en is zeer ruim van opzet. De ruime L-vormige keukenopstand met tegelvloer, graniet werkblad en rode achterwand is voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: combi oven (1994), vaatwasser (Bosch 2006), 4-pits gaskookplaat en vlakbed afzuigkap.
De ... sfeervolle woonkamer (ca. 30 m2) met trapkast is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft mede door de grote raampartij met dubbele openslaande tuindeuren veel lichtinval en een fraai uitzicht op de achtertuin. De behangen wanden zijn voorzien van een fleurig kleurtje.
Midden tussen de woonkamer en de open keuken bevindt zich de trapopgang naar de verdieping.

De recent gerenoveerde fraaie achtertuin biedt voldoende ruimte en is voorzien van een groot terras, plantenborders, elektrisch bedienbaar zonnescherm en een houten tuinberging.
Aan de achterzijde is de tuin heerlijk vrij en zonnig, op het zuidoosten gelegen en uiteraard voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Tevens heeft de woning een eigen achterom via een gezamenlijk achterpad en een eigen separaat gelegen garagebox met elektrisch bedienbare sectionaal poort.

VERDIEPING:
Via de overloop met doorlopende laminaatvloeren (2013), behangafwerking en muurkast zijn drie slaapkamers ( ca. 16-, 12- en 9 m2 groot) en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn voorzien van glasvlies behang, vloerbedekking en houten kozijnen met enkele beglazing.
De licht betegelde badkamer (2011) met aardekleur vloertegel is ingericht met en voorzien van een ligbad met douchefunctie, vaste wastafel met badmeubel inclusief 2 losse kasten en een duoblok closet.
Via een vlizotrap is de grote bergzolder (beton dek) met opstelling van de cv-ketel (Nefit Topline 2013) bereikbaar. Deze ruimte heeft veel lichtinval door het raamkozijn onder het lessenaarsdak.
De verderop gelegen garagebox heeft een afmeting van ca. 18 m2. In 2011 is het platte dak vernieuwd en in 2013 is er een elektrische sectionaal poort geïnstalleerd.







BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning met 3 slaapkamers;
* Aparte garagebox;
* Onderhoudsarme recent gerenoveerde tuin met mandelig pad en eigen achterom;
* Grote keukenruimte met L-vormige keukenblok;
* Nieuwe cv-ketel (2013);
* Vernieuwd toilet (2013);
* Nieuwe voordeur (2015);
* Vernieuwde badkamer (2011);
* De woning is gelegen op korte afstand van de kern als aan de rustige rand van Horn.
Lees meer Verberg