Ruime halfvrijstaande woning met aanbouw, garage en carport nabij centrum van Heythuysen

Verkocht Heythuysen Doctor Poelslaan 9
Nabij het centrum van Heythuysen gelegen ruime halfvrijstaande woning met aanbouw, garage en carport.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant van de woning met hier de hal/entree met tegelvloer, meterkast en half betegeld toilet met fonteintje.

Toegang tot de L-vormige woonkamer met mooie eiken parketvloer en sfeervolle schouw met gemetselde open haard (afmeting L-vormige woonkamer ca 34,5 m2).

Verdekt opgestelde half open keuken met tegelvloer en mooie lichte keuken uitgevoerd met een kunststof aanrechtblad en achterwand en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, schouw met afzuigkap, koelkast, combi magnetron, vaatwasser en een muurkast.

Aangebouwde eet/tuinkamer met tegelvloer, stucwerk wanden en plafonds met inbouwspots. Verder is ook deze fraaie ruimte voorzien van kunststof ramen en een kunststof loopdeur naar de tuin. Vanuit de tuinkamer zijn de keuken, portaal naar de garage en de tuin bereikbaar. Tevens is er in deze ruimte een mobiele airco opgesteld (ter overname). Afmeting tuinkamer ca. ... 15 m2.

Portaal met garderobe-functie en toegang tot de garage.

De inpandig bereikbare L-vormige garage/berging is uitgevoerd in woonkwaliteit en is voorzien van een laminaatvloer, verwarming, wateraansluiting, witgoedaansluitingen en is aan de voorzijde voorzien van duurzame hoogwaardige kunststof pui met loopdeur. Aan de achterzijde heeft deze garage/berging een loopdeur naar de tuin.

TUIN:
Fraai aangelegde tuin met terrassen, grote vijver met waterval en bruggetje, houten tuinhuis en diverse planten borders.

1e VERDIEPING:
Overloop en 3 slaapkamers en badkamer. 3 slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en wanden voorzien van 1x behang 2x stucwerk. Afmeting slaapkamers (ca.: 14,2m2, 13,4m2 en 7,5m2)
Volledig betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, duoblok closet en wastafelmeubel.

2eVERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zolder met hier een voorzolder met opstelling van de Daaldrop combi cv-ketel (ca. 2000) en een zolderkamer met dakraam en afgewerkte plafond en knieschotten. Hier de mogelijkheid d.m.v. het realiseren van een vaste trap, tot het maken van een 4e slaapkamer (afmeting ca. 20 m2).






BIJZONDERHEDEN:
* Voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren (Cuijpers Posterholt 2006) v.v. isolerende beglazing;
* Duurzame keuken (Berends Roggel 2007);
* Gehele woning voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar) en 2 ramen voorzien van horren en 1 deur;
* Carport met lichtkoepel en verlichting;
* Aanbouw met tuinkamer functie;
* Sfeervolle houten parketvloer en open haard;
* Fraai aangelegde tuin met terras, mooie vijver met waterval en bruggetje.
Lees meer Verberg